Ansøg om praktikophold i Kina - legatmuligheder

Ansøg om praktikophold i Kina - legatmuligheder

OBS. dette legat var kun tilgængelig til ophold i 2013, og er ikke længere aktuelt. Hold øje med vores nyhedssektion for info om kommende legatmuligheder eller kontakt KILROY for mere information omkring dit praktikophold i Kina.

Praktikplads i Kina

KILROY giver dig chancen for at få et legat på 1000 EUR når du ansøger om praktikophold igennem os til Kina. Henvend dig på mail til [email protected] hurtigst muligt og hør om dine muligheder for at komme i praktik i Kina. Skriv venligst i emnefeltet "Legatansøgning - praktik i Kina".

For at komme i betragtning til legatet, skal vi senest d. 14. Juli 2013 (dette legat er ikke længere muligt at søge) have modtaget din ansøgning om praktikophold i Kina samt en motiveret ansøgning på engelsk der forklarer hvorfor legatet skal være dit!

Det er en betingelse at dit praktikophold skal begynde i 2013 og er på minimum 3 mdr. for at du kan søge om legatet i forbindelse med din ansøgning om praktikhold i Kina gennem KILROY.

Hvis du får de 1000 EUR i legat vil du høre fra os i slutningen af juli 2013.

KILROY education tilbyder dig en unik mulighed for at tage et praktikophold i Kina. Vores partner IES Global tilbyder et praktikophold i enten Beijing eller Shanghai i den branche du interesserer dig for.

Kina er stedet at være for ambitiøse unge professionelle der ønsker at skille sig ud fra andre jobsøgere!

Klar til praktikophold i Kina?
Læs mere

 

Det koster ikke så meget som du tror

At bo i Kina er ret billigt sammenlignet med Nordeuropa og legatet på 1.000 EUR kan hjælpe dig med at dække en del af omkostningerne. Hvis din uddannelse kræver praktikophold som del af din uddannelse er du måske egnet til støtte. 

Nedenfor ser du valutakurserne der er brugt i denne korte prisanalyse

10RMB – 1.24EUR

10SK = 1.17EUR 

Produkt

Pris i Europa

Pris i Kina

Morgenmad i gennemsnit

3-6EUR

0.6-2.4EUR

Frokost i gennemsnit

4-9EUR

1.5-5EUR

Middag i gennemsnit

7-15EUR

2-10EUR

3 værelses lejlighed (per   måned)

350-700EUR(Stokholm)

400-620EUR(Beijing)

Kinesisk sprogtræning (per time)

35EUR

6-15EUR

Tube tandpasta

3-5EUR

0.6-1.2EUR

Barberblade (pakke med 5)

8-12EUR

6.2EUR

Fodboldbillet

100EUR

6.2EUR

En øl

6-7EUR

0.6EUR

Coca Cola

1.2EUR

0.4EUR

Metro

3.1EUR

0.25EUR

Bus

3.1EUR

0.05EUR

Kontakt