• jul14

  Hvordan får jeg råd til at læse i udlandet?

  Måske drømmer du om at læse

  et semester i Sydney, en hel bachelor i England eller måske din kandidat i Californien, men din første tanke er: "Hvordan får jeg råd til at bo og læse i udlandet?"

  Herunder vil vi kort opsumere hvad du kan forvente at få med dig af indtægter under dit studieophold i udlandet, og i hvilke lande det er muligt at arbejde ved siden af sine studier. 

  Hvilke indtægter kan jeg forvente at få når jeg læser i udlandet?

  Studiejob i udlandet
  I mange lande kan du rent faktisk få et job ved siden af studierne. På denne måde kan du, udover at tjene penge til dit studieophold, komme tæt på de lokale og få international erhvervserfaring på dit CV.

  Studiejob i Australien
  I Australien kan du arbejde i op til 40 per 14 dag både on-campus og off-campus me... Læs mere
 • sep17

  Vejen til en Master (kandidat) i udlandet

  Har du overvejet at studere i udlandet? Vil du lære en anden studiemetode, opleve hverdagen i et andet land og skabe et internationalt netværk af andre unge? Vejen til et studieophold kan virke både fjern og uopnåelig, men KILROY kan hjælpe netop dig igennem hele processen.

  I denne artikel får du svar på: Hvem kan læse en master i ... Læs mere
 • sep02

  Disse universiteter kan du møde!

  Til KILROYs Study Abroad Fair i Det Danske Filminstitut kan du møde repræsentanter fra universiteter fra hele verden! Det er din mulighed for at tale med en person der kender univeriteterne fra første hånd - du finder derfor ikke nogen bedre at spørge, når det kommer til den daglige gang på skolen, kulturen, undervisningen, eksamensformerne, fritidsaktivi... Læs mere
 • jul23

  Læs din kandidat i udlandet

  Er du blandt de mange, som ikke er blevet optaget på en kandidatuddannelse? For mange ansøgere og for få pladser, gør adgangskravene tilsvarende høje og netop derfor har hundredevis af ny udklækkede bachelorstuderende fået afslag om optagelse på drømmestudiet!

  Læs din Master/kandidat i udlandet Til trods for et stigende pr... Læs mere
 • jun20

  Fik du afslag? Læs din kandidat i udlandet

  Er du blandt de næsten 50 %, som ikke er blevet optaget på en kandidatuddannelse? For mange ansøgere og for få pladser, gør adgangskravene tilsvarende høje og netop derfor har hundredevis af ny udklækkede bachelorstuderende fået afslag om optagelse på drømmestudiet!

  Læs din Master/kandidat i udlandet Til trods for et stigende pres fra regeringen, ... Læs mere
 • jun03

  Gratis studievejledning om studier i udlandet

  Hvis du aldrig har læst i udlandet, har du måske en ide om at det er hamrende besværligt at komme af sted. Måske du drømmer om at gå på et college i USA eller læse på et universitet i New York eller Sydney, men du kan bare ikke tage de første spæde skridt mod drømmen.

  Lad KILROY kort fortælle dig, hvor nemt det er at ko... Læs mere
 • maj08

  Praktik i udlandet - Få international erhvervserfaring på dit CV!

  Af Emma
  Det er vigtigere end nogensinde før at have erhvervserfaring på sit CV. Hvis du oven i købet har international erhvervserfaring på dit CV, bliver det anset som et stort plus af langt de fleste arbejdsgivere.

  Når du er i praktik i udlandet får du indblik i en virksomhed med en anderledes arbejdskultur og du skal lære a... Læs mere
 • mar31

  Hvad skal du efter sommerferien?

  Livet er fuld af valg. Sommerferien er snart slut og forude venter en stor beslutning: Skal du holde sabbatår eller skal du direkte videre på studiet? Måske du gerne vil ud at rejse, arbejde for at få erfaring eller måske noget helt tredje.

  Du ved højst sandsynligt godt, at KILROY er eksperter i rejser Jorden rundt, men vidste du, at vi også sama... Læs mere
 • mar18

  Derfor skal du læse i udlandet

  Der er et hav af grunde til hvorfor man skal prioritere mindst ét af sine studieår på et universitet i udlandet. Her er 10 af de aller vigtigste.

  Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme på studieeventyr i udlandet.

   

  1: Bliv dygtig til et nyt sprog.
  Sprogkendskab åbner døre og udvider dine chancer for et godt job efter endt... Læs mere
 • mar05

  5 fede studieoplevelser i USA

  Et studieophold i udlandet er andet og mere end bøger, lange timer på campus bibliotek og gråhårede professorer. Udover at opleve et nyt studiemiljø, anderledes undervisningsformer og indlæringsmetoder, rejser de fleste ud for at få mere end analyseredskaber og et stempel på cv'et med hjem.

  5 fede studieoplevelser i USA En stor del af det at bo og st... Læs mere
Kontakt