• jan26

  Christians Sportslegat i USA - "Mit Texanske eventyr"

  Et år fyldt med fantastiske oplevelser, udfordringer og nye venskaber - det var blot nogle af de ord der kan beskrive min tid som fodboldspiller og studerende på Texas A&M International University.

  Hvorfor studere og dyrke sport i USA? I løbet af gymnasietiden begyndte jeg at overveje mine fremtidige planer. Jeg måtte være realistisk med mig selv. En fodboldkontrakt virkede meget urealistisk, og jeg var ikke sikker på, hvad jeg ville bruge min fremtid på. Et par få ting vidste jeg dog. Jeg ville gerne fortsætte med at spille fodbold, jeg var glad for at studere, jeg ville gerne rejse, møde andre kulturer og udvikle mine sprogkundskaber. I sig selv lyder disse mål uforenelige at få til at gå op i en højere enhed, og sådan følte jeg selv det var i lang tid - men jeg blev heldigvis klogere. Jeg undersøgte mine muligh... Læs mere
 • jan20

  Audition i KBH: New York Film Academy

  Drømmer du om at få en karriere indenfor filmproduktion, skuespil, musicals, foto, redigering, screenwriting, dokumentarfilm, journalistik, spildesign eller animation?

  Nu kan du tage din drømmeuddannelse i enten New York eller Los Angeles (New York Film Academy ligger i begge byer)!

  Tag med når New York Film Acad... Læs mere
Kontakt