• mar31

  Hvad skal du efter sommerferien?

  Livet er fuld af valg. Sommerferien er snart slut og forude venter en stor beslutning: Skal du holde sabbatår eller skal du direkte videre på studiet? Måske du gerne vil ud at rejse, arbejde for at få erfaring eller måske noget helt tredje.

  Du ved højst sandsynligt godt, at KILROY er eksperter i rejser Jorden rundt, men vidste du, at vi også samarbejder med nogle af de bedste universiteter rundt omkring i verden, og kan hjælpe dig med at blive optaget på en bachelor, kandidat eller et semester i udlandet?

  Derudover kan KILROY også kan hjælpe dig med at deltage i frivilligt arbejde fx. med børn eller dyr i de fleste verdensdele, arrangere dit surfophold eller hjælpe dig med at få arbejde på et ski-resort i Canada en hel vintersæson?

  Livet er som nævnt fuld af muligheder, og nedenfor kan du læse om de mange spændende eventyr du kan komme ud på!

  Vi glæder os til at hjælpe dig!

   

   

 • mar18

  Derfor skal du læse i udlandet

  Der er et hav af grunde til hvorfor man skal prioritere mindst ét af sine studieår på et universitet i udlandet. Her er 10 af de aller vigtigste.

  Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme på studieeventyr i udlandet.

   

  1: Bliv dygtig til et nyt sprog.
  Sprogkendskab åbner døre og udvider dine chancer for et godt job efter endt... Læs mere
 • mar05

  5 fede studieoplevelser i USA

  Et studieophold i udlandet er andet og mere end bøger, lange timer på campus bibliotek og gråhårede professorer. Udover at opleve et nyt studiemiljø, anderledes undervisningsformer og indlæringsmetoder, rejser de fleste ud for at få mere end analyseredskaber og et stempel på cv'et med hjem.

  5 fede studieoplevelser i USA En stor del af det at bo og st... Læs mere
Kontakt