• jul14

  Hvordan får jeg råd til at læse i udlandet?

  Måske drømmer du om at læse

  et semester i Sydney, en hel bachelor i England eller måske din kandidat i Californien, men din første tanke er: "Hvordan får jeg råd til at bo og læse i udlandet?"

  Herunder vil vi kort opsumere hvad du kan forvente at få med dig af indtægter under dit studieophold i udlandet, og i hvilke lande det er muligt at arbejde ved siden af sine studier. 

  Hvilke indtægter kan jeg forvente at få når jeg læser i udlandet?

  Studiejob i udlandet
  I mange lande kan du rent faktisk få et job ved siden af studierne. På denne måde kan du, udover at tjene penge til dit studieophold, komme tæt på de lokale og få international erhvervserfaring på dit CV.

  Studiejob i Australien
  I Australien kan du arbejde i op til 40 per 14 dag både on-campus og off-campus me... Læs mere
 • jun20

  Fik du afslag? Læs din kandidat i udlandet

  Er du blandt de næsten 50 %, som ikke er blevet optaget på en kandidatuddannelse? For mange ansøgere og for få pladser, gør adgangskravene tilsvarende høje og netop derfor har hundredevis af ny udklækkede bachelorstuderende fået afslag om optagelse på drømmestudiet!

  Læs din Master/kandidat i udlandet Til trods for et stigende pres fra regeringen, ... Læs mere
 • jun03

  Gratis studievejledning om studier i udlandet

  Hvis du aldrig har læst i udlandet, har du måske en ide om at det er hamrende besværligt at komme af sted. Måske du drømmer om at gå på et college i USA eller læse på et universitet i New York eller Sydney, men du kan bare ikke tage de første spæde skridt mod drømmen.

  Lad KILROY kort fortælle dig, hvor nemt det er at ko... Læs mere
Kontakt