• jul19

  De 5 fedeste campus-placeringer

  Når planlægningen af et studieophold i udlandet begynder er der mange spørgsmål som melder sig...

  Hvor og hvad skal jeg læse? Hvordan kommer jeg af sted? Kan jeg få merit for mine fag? Vi vil ikke kede dig med svarene på disse spørgsmål, men i stedet vise dig de fede campuses du kan studere på. Vores studievejledere har samlet en liste over de 5 fedeste campus-placeringer rundt i verden.

  1) New York Film Academy - Manhattan
  Vil du have Manhattan som omgivelser under din studietid? NYFA har to campuses på Manhattan - det ene ved Union Square og det andet i Soho. Begge campuses har ideelle placering for dig der drømmer om at udforske New York mellem bøger og forelæsninger - hvorfor ikke tage bøgerne med på plænen i Central Park?!

  Læs mere om studier på New York Film Academy

  2) RMIT - Melbourne Royal ... Læs mere
 • maj22

  9 mærkelige uddannelser i udlandet

  Alle har selvfølgelig hørt om de "almindelige" uddannelser som økonomi, marketing, psykologi, journalistik, antropologi, ingeniørfag osv. Men måske har du lyst til at læse noget helt, helt andet? Gennem KILROY kan du læse og studere i udlandet, og nogle af fagene og uddannelserne er så anderledes, at de er sjove.

  1. 3D print af menneskeli... Læs mere
 • apr25

  Praktik i udlandet - Få international erhvervserfaring på dit CV

  Et praktikophold i udlandet vil styrke din personlighed, din indstilling til hverdagsproblemer på arbejdspladsen, små som store, og du vil få værdifuld erfaring og et plus på dit CV, som vil gavne dig på jobmarkedet.

  Hvor kan jeg komme hen i praktik? KILROY støtter op om praktik i udlandet og hjælper unge mennesker me... Læs mere
 • apr25

  8 grunde til at et studieophold i udlandet ødelægger dit liv

  1. Din lyst til at rejse og udforske er kommet for at blive... Når du først har smagt på verden omkring dig, vil du aldrig være tilfreds med livet i lille Danmark. Faktisk anser mange det som en "ond cirkel", at mere vil have mere. Din nyopdagede wanderlust forsvinder aldrig.

  2. Din natio... Læs mere
 • apr24

  7 steder hvor du kan studere på stranden

  Af Meghan
  Når du begynder studielivet har du to valg:

  du kan åbne studiebøgerne hjemme i Danmark du kan vælge at studere i udlandet for at studere Spørger du os er valget enkelt; for hvad gavner det egentligt at sidde i en mørk læsesal i Danmark, når man har mulighed for at sidde på en strand og studere i udlandet?

  Her får ... Læs mere
 • dec22

  Verdens 10 bedste studiebyer 2016

  Går du med tanker om at studere i udlandet, men kan du ikke helt bestemme dig for hvor? Tjek denne liste over verdens bedste studiebyer i 2016!

  Top 10-listen består af spændende byer i både Europa, Australien, Nordamerika og Asien. Kåringen foretages af QS, og er baseret på 14 kriterier i 5 kategorier: "University Rankings", "Student Mix", "De... Læs mere
 • okt08

  Ansøgningsfrister: Studiestart i foråret 2016

  Går du med drømmen om at studere i udlandet? Du kan stadig nå at søge om optagelse med studiestart i foråret 2016, og for at gøre det overskueligt har vi her samlet en listen med kommende ansøgningsfrister.

  Mange af vores samarbejdsuniversteter har ikke en decideret ansøgningsdeadline. Så har du fundet et universitet der har vagt... Læs mere
 • sep23

  Overbevis dine forældre om at du skal studere i udlandet

  Nogle gange kan ens forældres accept være det sværeste at få i hus, når man overvejer at studere i udlandet.

  Ikke alle er opvokset med forældre der hopper og skriger af glæde, når deres børn får udlængsel og drømmer om andre rammer end Danmark. Mange må kæmpe lidt ekstra for at overbevise dem om, ... Læs mere
 • jul02

  Vil du studere i Florida?

  KILROY kan hjælpe dig med at studere i Florida på Hillsborough Community College (HCC). HCC ligger i Tampa på ''The Sunshine State's'' solfyldte vestkyst, ca. en times køretur vest for Orlando. Tampa Bay-regionen er kendt for sit gode vejr, det rige marine- og dyreliv, fede koncerter, uimodståelig shopping og lækre restauranter.

  Sportsaktiviteter i Florida So... Læs mere
 • jul01

  7 gode grunde til at studere i England

  Har du drømme om at læse i England?
  Hvis du mangler gode grunde til at overbevise dig selv om, at England er det rigtige studievalg, får du dem her. 

  Hvis du vil have hjælp med at komme ind på en uddannelse i England kan du få gratis vejledning af KILROYs studievejledere. 

  1. Læs i en af verdens bedste studiebyer I 2015 ... Læs mere
Kontakt