De 5 fedeste campus-placeringer

De 5 fedeste campus-placeringer

Når planlægningen af et studieophold i udlandet begynder er der mange spørgsmål som melder sig...

  • Hvor og hvad skal jeg læse?
  • Hvordan kommer jeg af sted?
  • Kan jeg få merit for mine fag?

Vi vil ikke kede dig med svarene på disse spørgsmål, men i stedet vise dig de fede campuses du kan studere på. Vores studievejledere har samlet en liste over de 5 fedeste campus-placeringer rundt i verden.

1) New York Film Academy - Manhattan
Manhattan -new -york -streets -downtown -view -1280x 720

Vil du have Manhattan som omgivelser under din studietid? NYFA har to campuses på Manhattan - det ene ved Union Square og det andet i Soho. Begge campuses har ideelle placering for dig der drømmer om at udforske New York mellem bøger og forelæsninger - hvorfor ikke tage bøgerne med på plænen i Central Park?!

Læs mere om studier på New York Film Academy

2) RMIT - Melbourne

Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) ligger i hjertet af Melbourne, der netop er kåret til verdens bedste studieby! Universitetets hovedcampus ligger i CBD down town Melbourne, blot få sekunder fra shopping, restauranter og byens parker. Når du ikke læser kan du tage en tram til St. Kilda og ligge på stranden eller nyde en frokost på en lokal café.
melbourne-harbour

Læs mere om studier på RMIT

3) California State University - Northridge, Los Angeles

Los-angeles-downtown-view-1280x720
Los Angeles, Californien, sol, surf og Hollywood? Det lyder ret vildt - og kan blive realitet, hvis du vælger at studere på CSUN. Campus ligger på et 365 hektar stort område i hjertet af Los Angeles' San Fernando Valley og huser over 40.000 studerende! Bliver du træt af at udforske Los Angeles, Hollywood, Santa Monica, Beverly Hills eller Malibu, kan du altid blive på campus og nyde de moderne og vilde studiefaciliteter - inkl. en læsesal med over 1.4 mio bøger!

Læs mere om studier på California State University

4) TAFE - East Coast
sunshine-coast-tafe-maroochydore.jpg

Queensland betragtes som Australiens solskinsstat, og i hjertet af en af Queenslands mest attraktive regioner finder man TAFE East Coast. Dette førsteklasses campus er placeret blot få minutter fra den smukke Mooloolaba strand, hyggelige cafeer, natteliv og shoppingområder. Strandene i området er perfekte for dig der vil surfe mellem timerne og Fraser Island er blot 4 timers kørsel væk.

Læs mere om uddannelser på Tafe East Coast

5) The Emirates Academy of Hotel Management - Dubai
Jumeirah -beach -dubai -1280x 720

The Emirates Academy ligger kun nogle få hundrede meter fra stranden og tæt på Burj Al Arab - forestil dig at starte dagen med forelæsning, nyde en frokost ved stranden, efterfulgt af en dukkert i havet og et smut forbi Dubai Mall (et gigantisk shopping center). Dubai er i sig selv en spændende og international studieby, med alt hvad hjertet begærer. Byen er om noget svaret på 'Vesten møder Mellemøsten' og en by i udvikling, både turisme- og forretningsmæssigt.

Læs mere om uddannelser på Emirates Academy

Har du spørgsmål og vil du vide mere om studier i udlandet? Vores studievejledere tilbyder gratis studievejledning og vi hjælper dig hele vejen frem til studiestart.

Vil du vide mere om studieophold i udlandet?
Kontakt en studievejleder
Kontakt