• maj22

  9 mærkelige uddannelser i udlandet

  Alle har selvfølgelig hørt om de "almindelige" uddannelser som økonomi, marketing, psykologi, journalistik, antropologi, ingeniørfag osv. Men måske har du lyst til at læse noget helt, helt andet? Gennem KILROY kan du læse og studere i udlandet, og nogle af fagene og uddannelserne er så anderledes, at de er sjove.

  1. 3D print af menneskelige organer på QUT i Australien Det er rent faktisk en uddannelse, selv om det lyder som noget fra en science fiction roman. De studerende får en grad i det der hedder «biofabrication», hvilket indebærer at man laver 3D prints af organisk væv, som så bruges til at erstatte blandt andet ben og ødelagt brusk. 

   

  2. Wildlife filming på University of the West England

  Wildlife filming er en fantastisk uddannelse. Når du studerer wildlife filming lærer du hvordan man laver... Læs mere
 • jul02

  Vil du studere i Florida?

  KILROY kan hjælpe dig med at studere i Florida på Hillsborough Community College (HCC). HCC ligger i Tampa på ''The Sunshine State's'' solfyldte vestkyst, ca. en times køretur vest for Orlando. Tampa Bay-regionen er kendt for sit gode vejr, det rige marine- og dyreliv, fede koncerter, uimodståelig shopping og lækre restauranter.

  Sportsaktiviteter i Florida So... Læs mere
 • jul01

  7 gode grunde til at studere i England

  Har du drømme om at læse i England?
  Hvis du mangler gode grunde til at overbevise dig selv om, at England er det rigtige studievalg, får du dem her. 

  Hvis du vil have hjælp med at komme ind på en uddannelse i England kan du få gratis vejledning af KILROYs studievejledere. 

  1. Læs i en af verdens bedste studiebyer I 2015 ... Læs mere
Kontakt