9 mærkelige uddannelser i udlandet

9 mærkelige uddannelser i udlandet

International Studiemesse

31. august
International Studiemesse
København
Markér den 31. august i kalenderen! Årets helt store studiemesse er for dig der drømmer om at studere i udlandet. Få information om studier, sportslegater og praktik i udlandet.

Alle har selvfølgelig hørt om de "almindelige" uddannelser som økonomi, marketing, psykologi, journalistik, antropologi, ingeniørfag osv. Men måske har du lyst til at læse noget helt, helt andet? Gennem KILROY kan du læse og studere i udlandet, og nogle af fagene og uddannelserne er så anderledes, at de er sjove.

1. 3D print af menneskelige organer på QUT i Australien

3D printed organs - Studier på QUT i AustralienDet er rent faktisk en uddannelse, selv om det lyder som noget fra en science fiction roman. De studerende får en grad i det der hedder «biofabrication», hvilket indebærer at man laver 3D prints af organisk væv, som så bruges til at erstatte blandt andet ben og ødelagt brusk. 

 

2. Wildlife filming på University of the West England

Wildlife Filming - Studier på University of West England - KILROY

Wildlife filming er en fantastisk uddannelse. Når du studerer wildlife filming lærer du hvordan man laver professionelle naturfilm. Under uddannelsen skal du blandt andet bruge 3-6 måneder på at producere din egen naturfilm i fx Amazonas eller på Galagapos Øerne. Med andre ord er denne uddannelse ideel til dig som elsker naturen og at rejse.

 

3. Vinstudier på Curtin University i Australien

Vinstudier på Curtin University - KILROY

På denne uddannelse lærer du at lave vin, boblevand og øl. Og når man producerer våde varer bliver man jo nødt til at smage på det, inden det serveres. Som om det ikke var nok så foregår uddannelsen i solrige Australien. Det er ikke sikkert at du er garanteret et job når du kommer hjem til Danmark, men din studietid kan vist ikke blive meget bedre. Og der er heldigvis mange andre steder i verden hvor du kan søge arbejde.

 

4. Master i Sexologi på Curtin University i Australien

Studier i utlandet - Sexologi - KILROY

Sex er sjovt og spændende at snakke om. Efter du har taget en uddannelse i sexologi kan du snakke om sex resten af din arbejdstid og endda blive betalt for det.  Dog advarer universitetet om at: «Learning material is of a sexually graphic nature». Med andre ord er sexologi nok ikke for de mest sarte sjæle.

 

5. Etisk hacking på Coventry University i England

Studier i utlandet - Etisk hacking - KILROYEtisk hacking lyder ret underligt og når du hører beskrivelsen af det, bliver det endnu mere underligt. Under uddannelsen bliver du uddannet til at blive en slags cyberhelt udstyret med: «the knowledge and skills to lead the fight against cyber criminals». Hvis du altid har drømt om at blive superhelt har du nu chancen. Det fremgår dog ikke om der er superheltekapper inkluderet i uddannelsen. 

 

6. Emergency Management & Homeland Security på UCLA Extension i USA

Rare utdanninger i utlandet - Homeland Security - KILROY

Hvis du hellere vil være superhelt i den virkelige verden fremfor i cyberspace, så er uddannelsen i "Emergency Management & Homeland Security" noget for dig. Med denne uddannelse kan du beskytte uskyldige liv mod onde kræfter. I følge UCLA, passer dette studie godt til studerende som ønsker sig: «socially satisfying careers». Ja, for det er vel egentlig ingen som har mere street credibility end superhelte, er der?

 

7. Oceanografi på Hawaii Pacific University i USA

Studier i utlandet - Oseanografi på Hawaii - KILROY

Selve studiet virker måske ikke umiddelbart anderledes eller sjovt, men det er måden der bliver undervist på til gengæld. En stor del af undervisningen foregår nemlig ombord på skolens egen forskningsbåd; Kaholo. En obligatorisk del af studierne indebærer at man cruiser rundt i en båd langs kysten på Hawaii! Rimeligt fedt!

 

8. “Drugs Across Cultures” og “Experiencing Popular Music” på Macquarie University i Australien

Studere i Australia - KILROY

Som international studerende (study abroad student) på Macquarie University i Sydney har du mulighed til at vælge mellem flere forskellige fag. Universitetet anbefaler fag som "Drugs Across Cultures" og "Experiencing Popular Music". Her kan du med andre ord finde dig godt til rette i forelæsningssalen og stresse af med god musik, efter at have læst om eksperimenter med stoffer over hele verden.

 

9. Alcohol & drug counselling på Santa Barbara City College i USA

Studier i utlandet - Studier i USA - KILROY

Du kan også studere "Alcohol and drug counselling" på Santa Barbara City College i USA. Så kan du hjælpe med at løse problemer og forstå hvorfor nogen er fristet til at tage stoffer, hvad der sker når man tager stoffer, og hvordan man kan komme ud af misbruget. Yderst givende!

Ovennnævnte uddannelser er muligvis underlige og anderledes, men hvis du kontakter os, kan vores studievejledere rent faktisk hjælpe dig med at søge ind på dem allesammen. Explore Life!

Har du lyst til at studere i udlandet?
Kontakt en studievejleder
Kontakt