• dec21

  5 virkelig fede universiteter i udlandet

  Har du taget beslutningen om at studere i udlandet? Er du i tvivl om, hvor det skal være? KILROY har fundet fem fede universiteter, hvor du får hele pakken: Højt fagligt niveau, professionelle undervisere, et godt studiemiljø og masser af oplevelser i fritiden!

  1. Griffith University, Australien Den berømte solskinskyst venter! Der er dog mange flere grunde til at læse på Griffith University end blot lækkert vejr, surfing og naturoplevelser. Universitetet skræddersyer deres uddannelser efter jobmarkedet, feedback fra studerende og samfundet generelt. Hvis du interesserer dig for sociale, globale og miljømæssige problemstillinger, er Griffith stedet for dig. Der er over 9.000 internationale studerende på universitetet, og du kan se frem til besøg af berømte gæsteforelæsere og anerkendte forskere fra hele verden. 
  Læs mere
 • dec05

  Malene i Canada: "Ideelt at kombinere studie og rejse"

  22-årige Malene Wallberg studerer Political Science på Carleton University i Canada. Hun tager et semester i udlandet, fordi hun vil udvide sin horisont, få nye venner og masser af rejseoplevelser.

  Til hverdag læser Malene Wallberg Internationale Studier på RUC. Hun har altid været bidt af at rejse, så da... Læs mere
Kontakt