5 virkelig fede universiteter i udlandet

5 virkelig fede universiteter i udlandet

Har du taget beslutningen om at studere i udlandet? Er du i tvivl om, hvor det skal være? KILROY har fundet fem fede universiteter, hvor du får hele pakken: Højt fagligt niveau, professionelle undervisere, et godt studiemiljø og masser af oplevelser i fritiden!

1. Griffith University, Australien

Nyd havudsigten med de andre studerendeDen berømte solskinskyst venter! Der er dog mange flere grunde til at læse på Griffith University end blot lækkert vejr, surfing og naturoplevelser. Universitetet skræddersyer deres uddannelser efter jobmarkedet, feedback fra studerende og samfundet generelt. Hvis du interesserer dig for sociale, globale og miljømæssige problemstillinger, er Griffith stedet for dig. Der er over 9.000 internationale studerende på universitetet, og du kan se frem til besøg af berømte gæsteforelæsere og anerkendte forskere fra hele verden.

2. San Diego State University, Californien, USA

Campus ligger tæt på kilometervis af strandeLige ved den mexicanske grænse ligger den berømte californiske by San Diego, hvor du kan studere. Universitetet er det tredjestørste i Californien med 33.000 studerende, og campus ligger perfekt placeret ved nogle af de bedste strande. Tag en slapper på stranden efter din undervisning og nyd skønne udendørsaktiviteter som surfing, rulleskøjteløb, mountainbiking og beachvolley. Behøver vi at nævne, at det stort set aldrig regner, og at San Diego er en af de sikreste storbyer i USA?

3. Hawaii Pacific University, USA

Hawaii har en helt unik natur
Vil du studere på en ø midt i verdens største ocean, Stillehavet? Det er i hvert fald oplagt, hvis du interesser dig for marinestudier og oceanografi! Universitetet samarbejder med Oceanic Institute - et stort forskningscenter specialiseret i marinebiologi, bioteknologi og havressourcer. Du kan dog også sagtens studere andre fag på universitetet, for alene beliggenheden er værd at tage af sted for. De mange hvide sandstrande indbyder til surfing, snorkling og afslapning mellem studierne.

4. Bournemouth University, England

Efter undervisning er det strandtid
Drømmer du om at få foden inden for i medieverdenen? Bournemouth University er særligt anerkendt for uddannelser i medieproduktion, journalistik, kommunikation, computeranimation og marketing. Du kan komme på spændende praktikophold forskellige steder i England, og universitetet har studerende fra over 100 forskellige lande. Frygt ikke det berygtede britiske vejr - Bournemouth har både gode strande og ét af de varmeste klimaer i landet.

5. Thompson Rivers University, Canada

Oplev det fede studiemiljø i CanadaThompson Rivers University er perfekt for dig som ønsker en god uddannelse og samtidig vil være i nærheden af frisk bjergluft og udfordrende skiløjper. Kamloops ligger i det vestlige Canada og giver dig mulighed for at stå på ski, spille golf, rafte, hike, sejle i kajak og ride i din fritid. Kamloops har desuden over 200 restauranter og et festligt natteliv. Vil du være skiguide, idrætslærer eller studere turisme? Der er mange spændende fag at vælge imellem!

Vil du høre mere om de forskellige universiteter?
Kontakt en studievejleder
Kontakt