• okt19

  Cathrines studiehistorie: "At læse i udlandet åbner døre"

  Cathrine Hansen har studeret sin kandidat i Australien på University of Sydney. Hun overvejede i længere tid at læse på CBS, som tilbød den samme uddannelse, før hendes rastløshed og lyst til at opleve verden, bragte hende til Sydney for at studere. Læs om hendes oplevelse med at studere en hel kandidat i udlandet her!

  Hvorfor University of Sydney? Jeg har altid været nysgerrig, og jeg er en af de typer, der bliver rastløs af tanken om at tilbringe hele mit liv i Danmark. Jeg har ofte følt, at jeg skal afsted og opleve livet ude i den store verden, hvilket har bragt mig afsted på mange rejser. Da jeg læste mit 4. semester af min bachelor i Melbourne på La Trobe University, forelskede jeg mig i Australien, og jeg blev hurtigt enig med mig selv, om at jeg bare måtte tilbage.

  Da jeg sku... Læs mere
 • okt11

  "Sunshine Coast er det fedeste sted i Australien!"

  Forestil dig følgende: Du står op, når du har lyst, spiser frokost i solen på terrassen, pakker badetøjet og går stille og roligt ned på stranden, drikker tonsvis af lækre smoothies, observerer både delfiner og hvaler der svømmer forbi, inviterer vennerne forbi til bål og kolde øl om aftenen. Velkommen til mit liv! 

  Mit navn... Læs mere
 • okt06

  "De bedste 6 måneder i mit liv"

  Isabelle Marie Zulueta Jensen har tilbragt et semester i New Zealand  på Auckland University of Technology (AUT). Ifølge hende har det været de bedste 6 måneder i hendes liv. Læs mere om hendes erfaringer fra studietiden på New Zealand her! 

  Hvorfor New Zealand og AUT? Jeg har længe ønsket at se New Zealand, og jeg ville gerne gøre noget, som j... Læs mere
 • sep28

  Udlev musikdrømmen på BIMM Institute i London

  Drømmer du om at blive den næste Ed Sheeran, Katy Perry eller Robbie Williams? Så er BIMM Instititute det oplagte sted at tage en fed uddannelse i musikkens verden!

  BIMM Institute er en rendyrket musikinstitution, hvor du kan få den måske bedste musikuddannelse i Europa. BIMM er beliggende i hjertet af Londons musiksce... Læs mere
 • sep26

  Deadline for Colleges nærmer sig! Her er de 5 fedeste

  Mangler du nogle fede oplevelser og lidt perspektiv på dine fremtidsmuligheder efter gymnasietiden? Et Collegeophold kan give dig netop det, og vi vil derfor gerne præsentere fem fede colleges, som du bør overveje!

  På College kan du læse lige de fag, der passer til dine drømme, du kan bo i nogle af USAs ... Læs mere
 • sep21

  Mød vores studievejledere i Aarhus d. 28. september

  KILROYs studievejledere kommer til Smilets By torsdag d. 28/9 og derfor giver vi dig lige nu muligheden for at booke et personligt møde med en studievejleder, hvor du kan få tips, hjælp og vejledning til dit kommende studie- eller praktikophold i udlandet. Book et møde her!

  Sådan kan KILROYs studievejledere h... Læs mere
 • sep08

  Queensland University of Technology: Studieophold ved Australiens guldkyst

  Hvad siger du til et studieophold på et af Australiens bedste universiteter? Med sin beliggendhed i delstatshovedstaden, Brisbane, og sit høje undervisningsniveau finder du ikke en meget bedre kombination mellem det lærerige og det eventyrindbydende end hos Queensland Univ... Læs mere
 • aug24

  8 tips til at få mest muligt ud af studiemessen

  Drømmer du om et studieophold i udlandet? Så bør du tage med til vores Study Abroad Fair i København den 31. august, hvor vi får besøg af universiteter fra hele verden, som kan fortælle dig mere om dine muligheder, spændende fag og oplevelser. Her får du 8 tips, som kan være gode at overveje inden.

  Når sommeren er ... Læs mere
 • aug23

  Konkurrence: Vind et rejsegavekort på 5000 kr.

  Vind et KILROY rejsegavekort på 5000 kr. fra Gouda!

  Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at tilmelde dig den gratis Study Abroad Messe i København 31. august fra 15.00 - 18.00. På dagen vil du få udleveret en lille konkurrenceseddel med nogle spørgsmål du skal svare på.

  Sedl... Læs mere
 • aug22

  Universiteter du kan møde til KILROY Study Abroad Fair

  KILROYs Study Abroad messe er en oplagt mulighed for dig, som overvejer et studieophold i udlandet. På messen kan du møde top-universiteter fra hele verden og det er derfor en fantastisk mulighed for at få talt med repræsentanter fra de forskellige universiteter og høre mere om ansøgningsprocesser, udbudte fag,... Læs mere
Kontakt