• jan24

  10 gode grunde til at studere i Asien

  Der er fantastiske oplevelser forude for dig, som vælger at studere i Asien. Når du krydser kontinenter for at tage din uddannelse, oplever du meget mere end hjemme i det kedelige klasselokale. Hele verden ligger for dine fødder! 

  1. Det er billigt I Asien er det generelt meget billigere at leve, og du kan spise masser af lækker mad og købe fedt tøj uden at blive ruineret. Du har også mulighed for at søge diverse stipendier til din tur. Læs mere om universitetsstipender i udlandet her.

  2. Du skiller dig ud på arbejdsmarkedet Ingeniør, turisme, design, shipping, finans, kultur, journalistik, ledelse – it goes on and on. Mulighederne er mange, og som studerende i Asien får du en særlig værdifuld indsigt i kulturen, tankesættet og en disciplineret arbejdsmorale, som mange arbejdsgivere sætter pris på.

  3. Du ... Læs mere
 • jan06

  Gik du glip af udveksling gennem dit universitet?

  Mange studerende får i disse dage svar på deres ansøgning om et studieophold i udlandet, og hvis du er én af dem, der fik afslag på din ansøgning af den ene eller anden grund, så lad dig ikke slå ud. Lad KILROY arrangere dit studieophold. Du vil fortryde, hvis du ikke kommer af sted. Tro os!

  Hos KILROY har vi et ... Læs mere
Kontakt