10 gode grunde til at studere i Asien

10 gode grunde til at studere i Asien

Der er fantastiske oplevelser forude for dig, som vælger at studere i Asien. Når du krydser kontinenter for at tage din uddannelse, oplever du meget mere end hjemme i det kedelige klasselokale. Hele verden ligger for dine fødder! 

1. Det er billigt

I Asien er det generelt meget billigere at leve, og du kan spise masser af lækker mad og købe fedt tøj uden at blive ruineret. Du har også mulighed for at søge diverse stipendier til din tur. Læs mere om universitetsstipender i udlandet her.

2. Du skiller dig ud på arbejdsmarkedet

Ingeniør, turisme, design, shipping, finans, kultur, journalistik, ledelse – it goes on and on. Mulighederne er mange, og som studerende i Asien får du en særlig værdifuld indsigt i kulturen, tankesættet og en disciplineret arbejdsmorale, som mange arbejdsgivere sætter pris på. Fremtiden ser lys ud for dig, der vælger at studere i udlandet

3. Du får et internationalt netværk

Benyt din studietid i udlandet til at opbygge et solidt netværk, som du kan drage nytte af senere i livet. Arbejdsmarkedet bliver stadig mere internationalt, og at få et netværk som strækker sig over landegrænser er en god investering i din fremtid. 

4. Kom tæt på asiatisk kultur

En af de absolut bedste ting ved at studere i Asien er, at både livsstilen og kulturen er så anderledes, end hvad du er vant til. Når du opholder dig i et land i en længere periode, vil du vænne dig til hverdagen på en helt anden måde. At studere på et asiatisk universitet kan være dit livs chance for netop denne oplevelse. Shanghai er en storby, men bærer fortsat præg af Kinas ældgamle kultur

5. Det forbedrer dine sprogfærdigheder

Efter et studieophold i udlandet vil du automatisk blive mere tryg ved at tale engelsk - ganske enkelt fordi du ikke har andre valg. Du får også mulighed for at lære et helt tredje sprog, for på den måde kan du kommunikere med mange flere af de lokale. 

6. Bliv en del af et internationalt studiemiljø

Som studerende i udlandet vil du blive en del af et internationalt miljø. Unge fra hele verden drager til Asien for at studere, og du vil møde en masse mennesker fra andre lande, som du ellers aldrig ville have mødt. 

Hong Kong Polytechnic University er blandt verdens mest internationale universiteter

7. Studér på et anerkendt universitet

I Asien vil du mange steder komme til at studere på ældgamle historiske universiteter med en stolt tradition og flotte anerkendelser. Vi kan blandt andet nævne Hong Kong Polytechnic University, der er rangeret som nummer 12 på verdensplan (QS World University Rankings 2016) for sine ingeniørstudier. 

8. Få en sur-sød gastronomisk oplevelse 

Er du villig til at prøve noget nyt? Det alsidige asiatiske køkken byder på mange spændende smagsoplevelser. Der er altid et pizzeria eller andet vestlig mad rundt om hjørnet, men den lokale mad fås ikke bedre! Måske vil du savne rugbrød, men din studietid i Asien vil udvide din horisont, når det kommer til ny og anderledes mad. 

9. Du bliver udfordret

Du vil helt sikkert få testet dine grænser og kulturelle forståelse i mødet med en anden kultur. Du kommer til at lære folk med vidt forskellige baggrunde at kende, og din daglige to go-kaffe må du sikkert bestille ved hjælp af fagter. Alt dette bidrager til at du udvikler dig som person og bliver mere selvstændig. 

Få nye venner for livet i det internationale studiemiljø

10. Et mindeværdigt eventyr 

Grib chancen, kast dig ud i det og se dig ikke tilbage! Asien er fuld af kontraster, rig på kultur, spændende destinationer og fantastiske mennesker. Få indsigt i landet og kulturen på en helt anden måde end turisterne - du vil ikke fortyde det! 

KILROY samarbejder med flere universiteter i Asien:

Kina

Japan

Vietnam

Singapore 

Vil du studere i Asien?
Kontakt vores studievejledere
Kontakt