Gik du glip af udveksling gennem dit universitet?

Gik du glip af udveksling gennem dit universitet?

Mange studerende får i disse dage svar på deres ansøgning om et studieophold i udlandet, og hvis du er én af dem, der fik afslag på din ansøgning af den ene eller anden grund, så lad dig ikke slå ud. Lad KILROY arrangere dit studieophold. Du vil fortryde, hvis du ikke kommer af sted. Tro os!

Hos KILROY har vi et ubegrænset antal studiepladser hos anerkendte universiteter rundt omkring i verden. Heriblandt kan nævnes Australien, New Zealand, USA, Canada, England mm. – you name it!

Sydney Arial View Boats OperahouseHvad ville du sige til at bruge et semester i Sydney?

KILROY har lavere karakterkrav end universiteterne

Hvis du søger et studieophold i udlandet gennem KILROY, er der IKKE de samme adgangskrav, som hvis du søger en udvekslingsplads gennem dit eget universitet. Vi kan hjælpe dig afsted uanset hvilket gennemsnit du har – så frygt ikke, hvis dit gennemsnit ikke var højt nok til en udvekslingsplads gennem dit eget universitet. Udover dette behøver du ikke nødvendigvis at tage en engelsk TOEFL test!

Der er stadig masser af ledige studiepladser, hvis du allerede ønsker at komme afsted efter sommerferien, så kontakt vores studievejledere. Så inviterer vi gerne til en kop kaffe og en snak om mulighederne for dit næste eventyr.

KILROY's studievejledning er selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Vil du høre mere om dine muligheder?
Skriv til os
Kontakt