• feb28

  QUIZ: Hvor i udlandet bør du studere?

  Drømmer du om at studere i udlandet, men ved du ikke hvor? Mulighederne er mange, og det kan være svært at vælge. Med vores quiz kan du komme lidt nærmere svaret på, hvor du bør studere! 

  Vil du studere et sted med lækkert klima og lange sandstrande? Eller måske er du mere typen, der gerne vil udfordre dig selv med et sted, der er anderledes end de klassiske uddannelsesdestinationer. Tag denne quiz og se hvor du bør studere henne i verden.

  Når du har fået svaret, er vores studievejledere klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte universitet og studie til dig. Vi tilbyder gratis studievejledning, og kan svare på alle spørgsmål, som du måtte have om studier i udlandet. Alt du skal gøre er at sende os en e-mail eller booke et møde. Så er studiedrømmen et skridt nærmere.

  Du kan også læse mere om vores studiedestinationer her.

  Ready, set, go!  (PS! husk at scrolle for at se alle svarmulighederne)

   

 • feb16

  Studér på nogle af verdens bedste universiteter med KILROY!

  Er det vigtigt for dig at få en lang videregående uddannelse? Og kunne du tænke dig at studere på et af de bedste universiteter i verden? Sammen med KILROY kan din studiedrøm gå i opfyldelse. Vi samarbejder nemlig med flere af verdens højest rangerede universiteter!

  For nylig udgav Times High... Læs mere
 • feb09

  5 gode grunde til at læse på Curtin University

  Du overvejer at læse et semester i udlandet, siger du? Det forstår vi godt. Vi forstår også godt, at der er mange universiteter at vælge imellem, og derfor vil vi gerne gøre valget lidt nemmere for dig. Her får du 5 gode grunde til, at du bør læse (minimum) et semester på Curtin University i Perth.

  1. Sundhedsuddann... Læs mere
 • feb01

  Har du dét der skal til for at blive iværksætter på QUT?

  Drømmer du om at starte din egen virksomhed en dag? Ja, måske har du allerede en god forretningsidé, uden at vide hvor du skal starte? KILROY hjælper dig tættere på drømmen.

  Ved at studere iværksætteri på QUT i Brisbane, et af de førende universiteter inden for feltet, er du ét skridt tættere på at opfylde dine drømme.

  Som... Læs mere
Kontakt