5 gode grunde til at læse på Curtin University

5 gode grunde til at læse på Curtin University

Du overvejer at læse et semester i udlandet, siger du? Det forstår vi godt. Vi forstår også godt, at der er mange universiteter at vælge imellem, og derfor vil vi gerne gøre valget lidt nemmere for dig. Her får du 5 gode grunde til, at du bør læse (minimum) et semester på Curtin University i Perth.

1. Sundhedsuddannelserne er i topklasse

Hvis du er i gang med at læse en uddannelse indenfor sundhedssektoren, eller måske drømmer om en hel uddannelse i udlandet, så er Curtin et virkelig godt valg. Universitetet har internationalt anerkendte uddannelser inden for sundhedssektoren som f.eks. både biomedicin, fysioterapi, psykologi, offentlig sundhed, ja, you name it. Faciliteterne er forrygende, og fagligheden er i dén grad i højsædet på Curtin University.

 

2. Hvis sport er noget for dig!

En god måde at lære de andre studerende at kende på, er ved at joine et sportshold. På Curtin University kan du spille basket, ultimate frisbee, rugby, floorball, fodbold og meget mere. Uanset hvilket niveau du har, er der et hold til dig, og universitetet afholder flere turneringer året rundt. 

Derudover findes der de årlige Western Uni Games, der er en turneringsserie inden for flere sportsgrene, der løber over flere dage. Her deltager flere forskellige universiteter fra den vestlige del af Australien, og selv om atmosfæren er venskabelig, er der mange prestigepoint på spil. Det er en 'must try'-oplevelse.

3. Perth er en fantastisk studieby

At studere i udlandet, handler ikke kun om dét, der foregår på universitetets campus. Perth tiltrækker hvert år studerende i tusindvis til byen, og har derfor masser at byde på, hvis du, som de fleste studerende, trænger til at komme ud i nattelivet ind i mellem. Det mest populære gå-i-byen-sted - også for backpackere - er Northbridge, der har massevis af barer og diskoteker. Husk at medbringe dit pas eller et lokalt "proof of age card".

Perth Octoberfest Partygoers

Hvis du har brug for at chille efter en hård, men sjov, weekend, kan du tage ind på en af de mange pubber og hoteller, der afholder "Sunday sessions". Her kan du lytte til live musik i en afslappet atmosfære. 

Perth og Fremantle er også hjemsted for et par gode bryggerier inkl. den lokale favorit Little Creatures. Vi anbefaler, at du mindst én gang besøger dem i Fremantle under dit studieophold på Curtin University.

4. Masser at opleve omkring Perth

Når du er på studieophold i Australien, uanset hvilken by du studerer i, er det oplagt at komme ud af byen og få nogle uforglemmelige oplevelser. Den australske vestkyst er utrolig smuk, så det er oplagt at leje en bil og tage på et fedt road trip. Vi kan bl.a. anbefale, at du besøger nationalparken Kalbarri, oplever delfiner i Monkey Mia eller dykker med hvalhajer ved Ningaloo Reef.

Dyk med hvalhajer i Australien

5. Curtin har et stort erhvervsnetværk

For at du som studerende på Curtin University kan få den nødvendige viden og de bedste forudsætninger for at få en succesfuld karriere i et internationalt marked, har Curtin masser af partnerskaber på verdensplan. Universitetet samarbejder med mere end 90 institutioner på verdensplan, og listen over partnere i erhvervslivet inkluderer Alcoa, Alzheimer's Australia, Bankwest, BHP Billiton, Cancer Council Western Australia, Chevron, CSIRO, Rio Tinto, the Water Corporation og Woodside. Det betyder, at mange af studierne på Curtin er praktisk orienterede, og kobler teori med real life cases.  

Få mere information om Curtin University:

Vil du vide mere om Curtin University?
Skriv til os

 

Kontakt