Har du dét der skal til for at blive iværksætter på QUT?

Har du dét der skal til for at blive iværksætter på QUT?

Drømmer du om at starte din egen virksomhed en dag? Ja, måske har du allerede en god forretningsidé, uden at vide hvor du skal starte? KILROY hjælper dig tættere på drømmen.

Ved at studere iværksætteri på QUT i Brisbane, et af de førende universiteter inden for feltet, er du ét skridt tættere på at opfylde dine drømme.

Som studerende kan du vælge enten at tage individuelle fag i iværksætteri fra QUT Business School eller udvikle et entreprenant mindset fra bunden ved at læse en hel bachelor i business (management). Hvis forskning mere er dit felt, er QUT desuden hjemsted for the Australian Centre for Entrepreneurship Research (ACE), der er et anerkendt forskningscenter. 

Når du studerer på QUT, handler det ikke blot om aktiviteten i klasselokalet! “QUT Starters” er et studenterdrevet projekt, der støtter op om studerende (fra alle uddannelsesretninger), der har en spirende iværksætter i maven. Det gøres blandt andet ved at netværke med det lokale start-up-miljø, afholde workshops og hoste events. Dørene er altid åbne, og alle der er interesserede i iværksætteri og innovation er velkomne her.

Som studerende på QUT bliver du en del af en stærk iværksætter- og innovationskultur. QUT Starters er gratis, og hjælper dig med at udvikle de nødvendige redskaber til at blive en succesfuld iværksætter - bl.a. gennem interaktion, diskussion, samarbejde og debatter med andre studerende, virksomheder, regeringsansatte og uddannelsesledere.  


Mere information om QUT & iværksætterprogrammet?

Vil du høre mere om QUT?
Skriv til os

 

Iværksætter-bootcamp på QUT - Marts 2017

Er det muligt at starte sin egen virksomhed på en uge? Det er det på Massachusetts Institute of Technology's (MIT) globale iværksætter-bootcamp, der finder sted på QUT i Australien i marts 2017. De er første gang, at bootcampen bliver afholdt i Australien og dermed hos QUT, som MIT har valgt som partner.

Denne bootcamp for nøje udvalgte komprimerer ét års MIT-kursus til en uge lang aktionfyldt læringsoplevelse for kommende iværksættere, der er nøje udvalgt fra hele verden. Som en del af det intensive program, bliver deltagerne trænet til at bruge innovation til at løse praktiske udfordringer, inden løsningen skal præsenteres for et panel af globale investorer. Det er en fantastisk mulighed for spirende iværksættere at tiltrække sig investorer.

Iværksætter-bootcamp på QUT i 2017

Følg MIT Bootcampen på QUT

 

Kontakt