QUIZ: Hvor i udlandet bør du studere?

QUIZ: Hvor i udlandet bør du studere?

Drømmer du om at studere i udlandet, men ved du ikke hvor? Mulighederne er mange, og det kan være svært at vælge. Med vores quiz kan du komme lidt nærmere svaret på, hvor du bør studere! 

Vil du studere et sted med lækkert klima og lange sandstrande? Eller måske er du mere typen, der gerne vil udfordre dig selv med et sted, der er anderledes end de klassiske uddannelsesdestinationer. Tag denne quiz og se hvor du bør studere henne i verden.

Når du har fået svaret, er vores studievejledere klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte universitet og studie til dig. Vi tilbyder gratis studievejledning, og kan svare på alle spørgsmål, som du måtte have om studier i udlandet. Alt du skal gøre er at sende os en e-mail eller booke et møde. Så er studiedrømmen et skridt nærmere.

Du kan også læse mere om vores studiedestinationer her.

Ready, set, go! 

(PS! husk at scrolle for at se alle svarmulighederne)

 

Vil du have mere info om studier i udlandet?
Skriv til os
Kontakt