Studér på nogle af verdens bedste universiteter med KILROY!

Studér på nogle af verdens bedste universiteter med KILROY!

Er det vigtigt for dig at få en lang videregående uddannelse? Og kunne du tænke dig at studere på et af de bedste universiteter i verden? Sammen med KILROY kan din studiedrøm gå i opfyldelse. Vi samarbejder nemlig med flere af verdens højest rangerede universiteter!

For nylig udgav Times Higher Education den globalt anerkendte liste over verdens bedste universiteter for 2016-2017, og flere af vores samarbejdspartnere ligger i toppen af denne liste - ét universitet ligger endda i top 10. Med andre ord; søger du studie i udlandet gennem KILROY, har du gode muligheder for at få en god uddannelse fra et anerkendt universitet.

Nedenfor ser du en oversigt over nogle af vores samarbejdsuniversiteter og deres rangering:

 

Blandt top 50:

Blandt top 100:

Blandt top 200:

Hvis du drømmer om at studere i udlandet, kan du kontakte en af vores studievejledere. De kan give dig svar på alle dine spørgsmål, og i øvrigt hjælpe dig med at finde præcis det studie og universitet, der passer bedst til dig. KILROY's studievejledning er altid gratis

Vil du studere i udlandet?
Skriv til en studievejleder
Kontakt