Australiens bedste universiteter i 2017 - tjek listen!

Australiens bedste universiteter i 2017 - tjek listen!

Drømmer du om at studere i Australien? Så gør dig selv en tjeneste, og tjek denne liste over de bedste universiteter i Australien ud! Uanset om du gerne vil læse en hel uddannelse eller blot tage et semester, er det vigtigt, at dit kommende universitet har en vis faglig kvalitet.

Top 5 universiteter i Australien

1. University of Melbourne
2. Australian National University
3. University of Sydney (delt 3. plads)
3. University of Queensland (delt 3. plads)
5. Monash University

Listen over de bedste universiteter i Australien i 2017 spænder bredt geografisk, og indeholder universiteter fra Perth i vest til Brisbane i øst, og fra Darwin i nord til Hobart i syd.

Tag på studieophold på University of Sydney med KILROY

University of Sydney er det ældste og mest prestigefyldte universitet i Australien. Uddannelsesinstitutionen er en af de bedste i verden ifølge flere uafhængige rangeringer. Studielivet i Sydney er fedt, og du er garanteret dit livs eventyr i Australiens største og mest internationale by. 

Studieophold på Monash UniversityMonash University er det største universitet i Australien med omkring 56.000 studerende. Universitetet har forrygende undervisning fordelt på dets fem forskellige campusser i Melbourne - en by, der flere gange har været nævnt som en af de bedste studiebyer i verden.

Top-universiteterne i Australien i 2017

Via KILROY kan du ansøge om at komme på studieophold på 14 af de universiteter, som Times Higher Education har rangeret på listen. Klik på hvert enkelt link for at få mere information.

=3 University of Sydney
5 Monash University
6 University of New South Wales
7 University of Western Australia
=9 Queensland University of Technology
=11 Griffith University
=11 Macquarie University
=11 University of South Australia
=11 University of Technology, Sydney
=20 La Trobe University
=24 Curtin University
=24 RMIT University
=30 Bond University
=30 University of the Sunshine Coast

Vores studievejledere giver dig GRATIS studievejledning, og vi kan desuden hjælpe dig med alt fra ansøgning til det praktiske såsom visa og budgetter. Uanset om du drømmer at læse et enkelt semester, en bachelor- eller en kandidatuddannelse. Skriv en mail eller book et gratis møde.

Studér i Australien!

Studér i Australien!
Drømmer du om at studere i udlandet? Så gør det Down Under! Australien har nogle topuniversiteter, kilometerlange strande, pulserende og studievenlige byer og meget mere!
Læs mere om studier i Australien
Skal vi hjælpe dig nærmere drømmen?
Få gratis vejledning
Kontakt