10 gode grunde til at studere i Australien

10 gode grunde til at studere i Australien

Australien er et af favoritlandene blandt vores studerende, hvad end det drejer sig om et enkelt semester eller en hel uddannelse. Hvis du alligevel ikke helt er overbevist, har vi listet de 10 bedste grunde til at studere i Australien.

1. Én af verdens bedste studiebyer

QS Worldwide University Ranking rangerer hvert år de beste studiebyer i verden. På 5. pladsen i 2017 kom Melbourne, efterfulgt af Sydney på 13. pladsen, og Brisbane på 20. pladsen.

Vi samarbejder med følgende universiteter i disse byer:

Melbourne:

Sydney:

Brisbane og Gold Coast:

2. Et af verdens bedste lande at bo i

Hvert eneste år, når det er tid til at kåre verdens bedste land at bo i, ender Australien altid højt på listen. Ifølge FNs Human Development Index er Danmark rangeret som nummer 5, så det alene må være god undskyldning nok til at flygte Down Under.

Et af verdens bedste lande at bo i

3. Undervisning i verdensklasse

QS Worldwide University Ranking har netop kåret de bedste skoler i verden rangeret efter studieområder, og her kommer University of Sydney som nummer 17 i verden på Arts and Humanities og University of New South Wales som nummer 27 i verden på Engineering and Technology. Begge disse universiteter er også kåret som nummer 14 og 16 i verden på Social Science.

4. Klima

Australien er et stort land med et varierende klima, men med de fleste af byerne placeret langs kysten, med indbydende temperaturer, er Australia et populært valg for dem, som ønsker en kombination af sol, strand og storby som en del af studiehverdagen. I Melbourne og Sydney vil det være køligt om vinteren (juni – august) men fra Brisbane og videre nordpå, og i Perth på vestkysten, er det subtropisk klima og varmt året rundt.

5. Aktiviteter og oplevelser

Hvis du er glad for udendørsaktiviteter, og specielt vandsport, er Australien det helt rigtige sted for dig! Mange australiere bruger meget tid på surfing, SUP, yoga, fisketure og svømning for blot at nævne et par af de mest populære udendørsaktiviteter.

Australia Beach View From Above

6. Muligheden for at rejse til andre spændende destinationer

Som studerende i Australien er der ikke langt til andre spændende og eksotiske destinationer, som man ikke lige besøger, når man bor i Danmark! Nogle af mulighederne er bl.a.  New Zealand, Fiji, Tonga og Samoa i Stillehavet. Eller du kan tage turen til Sydøstasien og besøge Indonesien og Malaysia. Australien er i sig selv også et stort land, som byder på mange spændende byer og oplevelser, mest populært er nok turen langs the Golden Coast og en dykkeroplevelse på Great Barrier Reef.

Great Barrier Reef

7. Gode arbejdsmuligheder under studietiden

I Australien må man arbejde op til 20 timer per uge som fuldtidsstuderende, hvilket giver gode muligheder for at tjene nogen ekstra knaster under studietiden. Dette kan være en kæmpe fordel med et stramt studiebudget - især hvis man gerne vil rejse meget, mens man er der! Og hvem vil ikke gerne det!?

8. Working Holiday

I Australien er der gode jobmuligheder efter, du er færdig med studierne med et Graduate Visa og Working Holiday Visa, for dem som ønsker at blive lidt længere på dette fantastiske kontinet!

9. Du kan forbedre dine sprogkundskaber betydeligt

Australien er et engelsktalende land, og efter nogle måneder vil du altså have forbedret dine sprogkundskaber betydeligt, uanset hvad du vælger at studere. Kulturen, traditionerne og menneskerne er ikke vildt anderledes end Danmark, og derfor er vi sikre på, at de fleste danskere vil føle sig godt hjemme!

10. Spændende studiemuligheder

En række af universiteterne, som vi samarbejder med i Australien tilbyder fag, som kan være svære at finde på andre universiteter. Bl.a. har University of Sydney nogle fantastiske muligheder for medicinstuderende, som ikke findes andre steder, ligesom at Australien også kan tilbyde spændende kandidatstudier indenfor bæredygtig udvikling, som er et populært studieområde for tiden.

Er du blevet interesseret i at høre mere om studier i Australien?
Kontakt os

 

Relaterede indlæg
Kontakt