Hvorfor bør du tage på et collegeophold i USA?

Hvorfor bør du tage på et collegeophold i USA?

Det amerikanske uddannelsessystem kan til tider være en anelse forvirrende, og et spørgsmål vi typisk får, er: "Hvorfor skal jeg tage på collegeophold i USA?" Lad os give dig svaret her.

Hvis du drømmer om at læse på et universitet i USA, er en af de bedste muligheder for at komme ind via et collegeophold på ét af landets mange colleges. Tag f.eks. en to-årig associate degree på Santa Barbara City College i det smukke og solrige Californien! 

Hvor kan jeg komme på college i USA?

Stranden i Santa Barbara
Når du ikke er til undervisning, kan du nyde stranden i din baghave i Californien!

KILROY samarbejder med nogle af de fedeste colleges i USA. Du kan både tage til Californien, der altid byder på sol og lækkert vejr, eller du kan nappe et ophold i storbyen, New York, hvis du drømmer om at bo i byen, der aldrig sover. KILROY samarbejder med følgende colleges i USA:

Hvorfor skal du vælge at tage på collegeophold?

Et collegeophold henvender sig primært til studerende over 18 år, som har afsluttet den gymnasielle uddannelse. Et collegeophold er en unik mulighed for at opleve en ny kultur på en helt anden måde, end hvis man var turist. Et semester på college klæder dig som studerende godt på til f.eks. at modtage undervisning på engelsk, uanset om du ønsker at fortsætte dine studier i udlandet eller i Danmark.

Uanset om du ønsker at tage af sted for det faglige eller for at få et break i hverdagen, er du garanteret en oplevelse for livet. Et collegeophold er desuden typisk noget billigere end et universitetsophold, ligesom optagelseskravene her ligger under optagelseskravene til universitetet. 

Hvis du ønsker at bruge dit collegeophold som forløber til universitetet i Danmark, og f.eks. skal søge ind på Kvote 2, giver dit college-semester i USA dig credit, som havde du læst på universitetet. Derfor kan et collegeophold give din Kvote 2-ansøgning det sidste afgørende spark, så du bliver optaget på universitetet herhjemme.

Få en oplevelse for livet på college i USA
Var det noget med gruppearbejde i disse omgivelser?

Overførsel fra college til universitet

Med en to-årig associate degree fra et college har du, udover oplevelsen, givet dig selv et glimrende udgangspunkt i forhold til at blive optaget på et amerikansk universitet. Mange colleges har overførselsaftaler med mange universiteter, hvor en associate collegedegree gør vejen til optagelse noget nemmere. En associate degree tæller desuden for en del af din bacheloruddannelse på et eventuelt universitet efterfølgende. 

Selv om du har gennemført en gymnasiel uddannelse i Danmark, kan der nogle gange være specifikke karakterkrav der spænder ben for drømmen om optagelse på et universitet i USA. Et collegeophold afhjælper denne problematik, og sørger ofte for, at du alligevel kan blive optaget, selv om karaktererne på gymnasiet ikke helt rakte.

Hvor mange fag kræver mit collegeophold?

For at få tildelt et amerikansk studievisum, er det et krav, at du har minimum 4 fag (12 units) per semester. Det svarer til et fuldtidsstudie.

Vil du vide mere om college i USA?

Skriv til vore studievejledere. Vi har gratis studievejledning, og kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, som du sikkert har til et collegeophold i USA. 

Dit eventyr i USA er blot en e-mail eller et telefonopkald væk. 

Vil du høre mere om college i USA?
Send os en mail

 

Kontakt