Vil du studere business på Curtin University i Perth?

Vil du studere business på Curtin University i Perth?

"Bag enhver stor businesspersonlighed ligger en forrygende business-uddannelse."

Som én af de bedste business schools i Australien, tilbyder Curtin University's Business School et meget varieret udvalg af fag og uddannelser, og der burde være en uddannelse til alle. Også dig!

Med universitetets omkring 70 erhvervsledere, der bruger deres erfaring til at skabe spændende indhold i fagene, har Curtin University én af de mest tunge netværksgrupper af alle australske business schools.

Curtins business-fag kombinerer akademisk viden med praktiske cases for at sikre, at de graduates universitet sender ud i verden, er ordentligt rustet til et liv i virksomheder verden over.

Sådan netværker de studerende på Curtin med erhvervsledere

Hvis du læser business på Curtin University, har du masser af muligheder for at netværke med succesfulde erhvervsledere. Det giver dig et forspring i forhold til andre nyuddannede, der ligesom dig, leder efter job efter gradueringen. Curtins "Industry Connect"-program giver dig mulighed for at netværke med erhvervsfolk gennem:

  • gæsteforelæsninger fra udvalgte specialister
  • professionel træning med eksperter indenfor forskellige business-områder
  • netværksevents
  • vacation- og graduate-programmer
  • internships
  • gode jobmuligheder efter endt uddannelse

Bliv business-studerende på Curtin University

Du kan også blive business-studerende på Curtin University. Vores studievejledere er altid parat til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller gerne vil søge ind på Curtin i Australien. Studievejledningen er gratis, og hvis du er interesseret, hjælper vi dig fra A til Å. Så er du sikker på, at eventyret i Australien bliver til noget! 

Jeg vil gerne vide mere om Curtin University!

Fedt! Du kan få mere information om uddannelserne, livet på campus og alt det andet omhandlende Curtin University lige her. Du kan også finde information om, hvordan det er at bo i Perth (hint: det er awesome!). 

Jeg vil vide mere!
Skriv til os!


Du kan læse mere om Curtins "Industry Connect-program" her.

læs på curtin i Australien
Læs i smukke, smukke Perth!

Undervisningen på Curtin University er altid af højeste kvalitetSom business-studerende på Curtin kommer du nemt til at netværke med erhvervsledere!

Curtin University campus i PerthCurtin Universitys campus i Perth, Australien

Mød internationale studerende på curtin university i perth
Du kommer til at møde studerende fra hele verden på Curtin University.

Kontakt