• jul14

  Perth eller Singapore?

  På Curtin University kan du studere nærmest alt. De mest populære uddannelser er inden for business, medie/film, sundhed eller ingeniørskab. Du finder uden tvivl en uddannelse, der passer til dig.

  Uanset om du ønsker at læse en bachelor, kandidat eller blot et enkelt semester, kan vi hjælpe dig med at få studiedrømmene opfyldt.

  Den svære beslutning Curtin er et af de mest moderne universiteter i Australien, og du får uddannelse i topklasse. Den svære beslutning er så, om du vil læse på campus i Perth i Australien eller på universitets afdeling i Singapore?

  Måske kan nedenstående video hjælpe dig med at træffe valget?

  KILROY hjælper dig hele vejen i processen Uanset om du vælger Perth eller Singapore som dit hjem for dit studieophold, så hjælper vi dig i mål med ansøgningsprocesser, deadlines og al formalia lige indtil du står i... Læs mere
 • jul03

  Sæt X i kalenderen - KILROY Study Abroad Fair 2017

  Så er det snart tid til den store årlige KILROY Study Abroad Fair 2017.

  USA, Australien, England, Kina, New Zealand, Canada, Vietnam, Singapore, Japan, Dubai – Mulighederne er mange... Hvor drømmer du om at læse et semester?

  På vores KILROY Study Abroad Fair kan du møde repræsentanter fra højtrangerede universite... Læs mere
 • jul03

  8 gode grunde til at du bør læse et semester på Hawaii

  Let's be real. Ingen har rigtig brug for grunde til at studere på Hawaii. Alene det faktum, at det er Hawaii, er grund nok i sig selv. Her får du bl.a. vanvittig smuk natur, lækkert klima og skønne mennesker. Læn dig tilbage, og tjek de 10 gode grunde til, hvorfor du bør læse et semester på Hawaii Pacific Uni... Læs mere
Kontakt