8 gode grunde til at du bør læse et semester på Hawaii

8 gode grunde til at du bør læse et semester på Hawaii

Let's be real. Ingen har rigtig brug for grunde til at studere på Hawaii. Alene det faktum, at det er Hawaii, er grund nok i sig selv. Her får du bl.a. vanvittig smuk natur, lækkert klima og skønne mennesker. Læn dig tilbage, og tjek de 10 gode grunde til, hvorfor du bør læse et semester på Hawaii Pacific University.

Du kan også tilmelde dig vores gratis infomøde om studier i udlandet, hvor du kan møde repræsentanter fra universitetet og få hjælp af vores studievejledere til, hvordan du søger ind, finansiering, sprogtest og meget, meget mere.

Vil du med til gratis infomøde om studier i udlandet?
Ja tak, tilmeld mig!

1. Et mangfoldigt mix af studerende

Dine medstuderende kommer fra mere end 100 forskellige lande i verden. Når semestret er slut, har du mindst 20 nye lande, du er nødt til at rejse til for at besøge dine nye venner.

2. Du får mere personlig undervisning

Universitetet har en student/fakultet-fordeling på 15-1, så der er masser af værdifuld en-til-en-tid med universitetslærerne, hvilket højner fagligheden på universitetet.

3. Perfekte forhold til marinestudier
De bedste forhold til marinestudier er på Hawaii

HPU's placering midt i verdens største hav, gør stedet oplagt for marinestudier og oceanografi. HPU samarbejder desuden med Oceanic Institute, der er et stort forskningscenter, der er specialiseret i marinebiologi, akvakultur, bioteknologi og forvaltning af havets ressourcer.

4. Gode muligheder for et stipendie

Der er flere forskellige stipendier tilgængelige for internationale bachelorstuderende, som varierer mellem $2.000 og $10.000 per studieår.

5. Fantastisk placering
Campus downtown i honolulu på hawaii

Okay, du er jo på Hawaii, så dét i sig selv er nok til at gøre placeringen fantastisk, men derudover er Downtown Campus, der er universitetets hovedcampus, beliggende i hjertet af Honolulu, der ligeledes fungerer som det finansielle, kulturelle og politiske midtpunkt på Hawaii.

6. Udforsk turismeindustrien på nært hold

Eftersom Hawaii er en meget populær turistdestination, er det et perfekt sted at lære turismeindustrien grundigt at kende.

7. Strandene...
de bedste strande på hawaii

Hawaii har nogle af de smukkeste strande i verden. Nå ja, og nogle af de bedste forhold, hvis du elsker at surfe.

8. En imødekommende lokalbefolkning

Befolkningen på Hawaii er kendt for deres venlighed. Det er helt normalt at tale med tilfældige fremmede på bussen eller i en elevater f.eks. - Hawaii er et helt perfekt sted at forbedre dine smalltalk-skills.

 

Vil du med til gratis infomøde om studier i udlandet?
Ja tak, tilmeld mig!
Kontakt