• aug24

  8 tips til at få mest muligt ud af studiemessen

  Drømmer du om et studieophold i udlandet? Så bør du tage med til vores Study Abroad Fair i København den 31. august, hvor vi får besøg af universiteter fra hele verden, som kan fortælle dig mere om dine muligheder, spændende fag og oplevelser. Her får du 8 tips, som kan være gode at overveje inden.

  Når sommeren er ved at være overstået, åbner vi dørene op for vores store årlige Study Abroad Fair den 31. august, og du er naturligvis inviteret! Kom og mød repræsentanter fra nogle af de fedeste universiteter i USA, Australien, New Zealand og mange andre steder. Det er altid godt at være så forberedt som muligt, når man står og snakker med de forskellige universiteter, så her får du 8 gode tips, der kan være gode at overveje på forhånd.

  1. Få et overblik over dit budget Studieopholdene varierer i pr... Læs mere
 • aug23

  Konkurrence: Vind et rejsegavekort på 5000 kr.

  Vind et KILROY rejsegavekort på 5000 kr. fra Gouda!

  Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at tilmelde dig den gratis Study Abroad Messe i København 31. august fra 15.00 - 18.00. På dagen vil du få udleveret en lille konkurrenceseddel med nogle spørgsmål du skal svare på.

  Sedl... Læs mere
 • aug22

  Universiteter du kan møde til KILROY Study Abroad Fair

  KILROYs Study Abroad Fair er en oplagt mulighed for dig, som overvejer et studieophold i udlandet. På messen kan du møde top-universiteter fra hele verden og det er derfor en fantastisk mulighed for at få talt med repræsentanter fra de forskellige universiteter og høre mere om ansøgningsprocesser, udbudte fag, ... Læs mere
 • aug18

  Vil du studere i udlandet? 6 gode råd fra en tidligere studerende!

  I efteråret 2016 tog Maria et semester på Griffith University i Australien. Her er hendes 6 bedste råd til dig, der overvejer at tage af sted på studieophold - uanset hvor du gerne vil hen.

  Der kan være langt fra drømmen om et studieophold til du rent faktisk ankommer i f.eks. Australien, USA eller Singap... Læs mere
 • aug02

  Kom du ikke ind på drømmeuddannelsen i Danmark?

  I Danmark er der hård kamp om de mest populære studier, og derfor er det ikke alle, der får deres førstevalg i forbindelse med studieoptaget i disse dage. Var du en af de uheldige, så fortvivl ej, du kan stadig søge ind på drømmeuddannelsen i udlandet!

  Eftersom du ikke fik den plads, du havde håbet på i Danmark, sk... Læs mere
Kontakt