8 tips til at få mest muligt ud af studiemessen

8 tips til at få mest muligt ud af studiemessen

Drømmer du om et studieophold i udlandet? Så bør du tage med til vores Study Abroad Fair i København den 31. august, hvor vi får besøg af universiteter fra hele verden, som kan fortælle dig mere om dine muligheder, spændende fag og oplevelser. Her får du 8 tips, som kan være gode at overveje inden.

Når sommeren er ved at være overstået, åbner vi dørene op for vores store årlige Study Abroad Fair den 31. august, og du er naturligvis inviteret! Kom og mød repræsentanter fra nogle af de fedeste universiteter i USA, Australien, New Zealand og mange andre steder. Det er altid godt at være så forberedt som muligt, når man står og snakker med de forskellige universiteter, så her får du 8 gode tips, der kan være gode at overveje på forhånd.

1. Få et overblik over dit budget

Studieopholdene varierer i pris afhængig af destination, universitet og endda studieniveauet, så det er godt at have en idé om hvordan dit budget udelukkende til tuition fee ser ud. Send os en mail, hvor du fortæller os lidt om, hvor du overvejer at tage hen - så sender vores studievejledere med glæde et budget over dine forventede omkostninger.

2. Vil du gerne arbejde ved siden af studierne?

Overvej om du vil have mulighed for at arbejde ved siden af studiet. I Australien, New Zealand, England, Canada og USA må du nemlig gerne arbejde ved siden af dine studier. Med andre ord kan du altså opnå en international uddannelse samtidigt med at du får internationakl arbejdserfaring på dit CV - mega win! 

3. Hvornår vil du gerne på studieophold?

Dels er det godt at vide i forhold til, hvornår du bør påbegynde hele ansøgningsprocessen, men noget andet er, at du kan kigge på universiteternes beliggenhed afhængig af hvilken sæson du rejser i. Så giver du dig selv de bedste forudsætninger for at få lækkert vejr. Hvis du skal rejse rundt enten før, under eller efter studieopholdet, bliver du glad for at have haft disse overvejelser med i planlægningen.Studieophold i Sydney

4. Vil du rejse alene eller sammen med venner?

Der er både fordele ved at tage af sted sammen med en ven og ved at rejse alene. Uanset hvad du har lyst til, er det en god ting at overveje på forhånd i hvert fald. Hvis I er flere, der beslutter sig for at rejse sammen, er det en god idé at forventningsafstemme, inden I tager af sted. 

5. Vil du rejse rundt før, under eller efter studieopholdet?

Nogle destinationer er mere oplagte end andre til at rejse rundt både før, under og efter opholdet. Hvis budgettet holder til det, er det en fed måde at slutte et semester i udlandet af på! Hvis du gerne vil rejse efter dit semester, kan du med fordel vælge et universitet, der arbejder med trimestre. Workload bliver lidt hårdere, men til gengæld har du mere tid til at rejse bagefter.
General Hill Track People Hiking

6. Lever du op til adgangskravene?

Generelt får du, hos KILROY, den fordel, at der ikke er de samme høje adgangskrav, som når du søger udveklsling gennem dit eget universitet. Det betyder også, at vi kan garantere dig, at du kommer af sted på studieophold, uanset hvad dit gennemsnit er. Når dét er sagt, så varierer adgangskravene fra sted til sted, og det er godt lige at orientere sig om adgangskravene, inden du forelsker dig i et specifikt universitet. Som udgangspunkt kan du, gennem KILROY, komme ind alle steder, hvis du har et gennemsnit over 7.

7. Hvor mange fag skal du have godkendt?

Et semester i udlandet svarer som regel til 4 fag, der skal godkendes af dit universitet herhjemme. I nogle tilfælde, som Griffith University i Australien f.eks., er der automatisk 5 fag med i dit tuition fee, hvilket betyder, at du kan tage et gratis fag, som ikke behøver at blive godkendt. Vi skal selvfølgelig nok guide dig igennem den del af processen! Tjek i øvrigt op på, hvilke fag de forskellige universiteter udbyder, så du sikrer dig, at du kan tage nogle fede (og relevante) fag på dit studieophold. Det gør også godkendelsesprocessen nemmere.

8. Hvis du er i tvivl om valget af universitet?

Det er tilladt at søge ind på to forskellige universiteter samtidig, når du søger gennem KILROY. Det kan være praktisk, hvis du er i tvivl om, hvor du gerne vil læse. Så kan du endeligt beslutte dig senere i processen. 

Vi glæder os til at se dig være med til at hjælpe dig et skridt nærmere drømmen om et studieophold i udlandet. Til vores Study Abroad Fair vil der desuden være værdifuld information om finansieringsmuligheder i form af SU, legater og udlandsstipendier.

Vil du tilmelde dig eventet?
Ja tak!
Kontakt