Kom du ikke ind på drømmeuddannelsen i Danmark?

Kom du ikke ind på drømmeuddannelsen i Danmark?

I Danmark er der hård kamp om de mest populære studier, og derfor er det ikke alle, der får deres førstevalg i forbindelse med studieoptaget i disse dage. Var du en af de uheldige, så fortvivl ej, du kan stadig søge ind på drømmeuddannelsen i udlandet!

Eftersom du ikke fik den plads, du havde håbet på i Danmark, skal du ikke give helt op endnu. Du kan stadig søge ind på nogle af de fedeste uddannelser i udlandet med opstart i enten efteråret eller til vinter.

Næsten alle vores samarbejdsuniversiteter har løbende optagelse, og derfor kan du søge ind og få svar i løbet af ganske kort tid - og vi hjælper dig naturligvis gennem hele forløbet.

Så hvorfor skulle du egentlig studere i Danmark, når du har muligheden for at studere i: 

Australien

Studier i Australien | Læs i Australien med KILROYAlle vores samarbejdsuniversiteter i Australien har studiestart efter jul, og der er fortsat mange studiepladser ledige. Du kan studere i storbyer som Sydney, Melbourne, Brisbane eller Perth. Eller er du mere til at læse i enten Sunshine Coast eller Gold Coast, hvor atmosfæren af totalt afslappet og solen skinner (næsten) hver dag? Tjek vores samarbejdsuniversiteter i Australien, og søg ind på drømmestudiet i dag.

USA

Studier i USA | Læs i USA med KILROY
Langt de fleste af universiteterne i USA har løbende optagelse og opstart efter jul. Der er derfor masser af muligheder for at få en fed studieplads i USA. Du kan både vælge at studere på college i USA eller tage en uddannelse på et klassisk universitet i solrige Californien, mangfoldige New York eller eksotiske Hawaii?

England

Studier i England | Læs i England med KILROYUniversiteterne i England har opstart allerede til efteråret, og de tager fortsat imod ansøgninger til september-optaget. Du skal dog være hurtig! Vi samarbejder med Bournemouth University, Coventry University, London Metropolitan University, BIMM Institute og University of West England. Alle har et bredt udvalg af uddannelser og et internationalt miljø. England er det perfekte studiested, hvis du gerne vil have muligheden for at rejse til Danmark i en forlænget weekend med kort varsel. 

New Zealand

Studér i New Zealand | Læs i New Zealand med KILROY
Hvis du gerne vil prøve noget uden om det sædvanlige, så kan du studere i New Zealand. Vi samarbejder med universiteter i blandt andet Auckland og Wellington. Alle universiteterne har løbende optagelse, og studiestart er i februar. Der er med andre ord stadig tid til at søge ind, spare op og ikke mindst, glæde sig til et eventyr i et af verdens smukkeste lande 

Canada

Studér i Canada | Læs i Canada med KILROYCanada er USA's seje lillebror! Hvis du er vild med smuk natur, elsker at stå på ski/snowboard og har lyst til at læse i et land, hvor gæstfriheden ikke kender nogle grænser - så skal du studere i Canada! Vi samarbejder med 3 universiteter i Canada, der alle har semesterstart i januar.  

Gratis studievejledning

Hvis du er interesseret i at søge ind i udlandet, eller har brug for mere information om dine studiemuligheder i de forskellige lande, kan du sende os en e-mail ligesom du også er velkommen til at booke et møde med en studievejleder.

Har du brug for mere information?
Send os en mail

 

Kontakt