Deadline for Colleges nærmer sig - Her er de 5 fedeste!

Deadline for Colleges nærmer sig - Her er de 5 fedeste!

Mangler du nogle fede oplevelser og lidt perspektiv på dine fremtidsmuligheder efter gymnasietiden? Et Collegeophold kan give dig netop det, og vi vil derfor gerne præsentere fem fede colleges, som du bør overveje!

På College kan du læse lige de fag, der passer til dine drømme, du kan bo i nogle af USAs mest populære byer og opleve det amerikanske studieliv, som du kender fra TV og film, fyldt med festlige og sociale oplevelser på nogle af verdens allerbedste campusser. Sørg for at læs med nu, da fristerne for tilmeldinger til næste semester nærmer sig. 

Hvad er et College?

Amerikanske Colleges er en form for 'forstadie' til universitetet, som vi ikke har i Danmark. Det er derfor en perfekt mulighed for dig, der er færdig med gymnasiet, men som er i tvivl om din udannelsesvej. Gennem et College ophold får du nemlig en fed udlandsoplevelse på en af USAs lækreste destinationer sammen med et spændende og socialt uddannelsesforløb, som kan hjælpe dig med at lære dine fremtidsambitioner bedre at kende. 

colleges i usa

KILROY tilbyder gratis studievejledning omkring College i USA. Vi hjælper dig gennem hvert et skridt i ansøgningsprocessen, og vi svarer på alle dine spørgsmål.

Hvor kan jeg tage på college?

1. Santa Monica College, Californien

Santa Monica College (SMC) ligger lige ved kysten i 'Englenes By', Los Angeles. Her er du er omringet af atmosfæren fra LA's sprudlende showbusiness kultur, og du er kun en lille roadtrip fra nogle af USAs fedeste naturoplevelser. SMC tilbyder et stort udvalg af spændende fag til fair priser, og får du lyst til at fortsætte dit amerikanske studieeventyr, er der gode overførselsmuligheder til nogle af de aller bedste universiteter i USA. Læs mere om SMC

Ansøgningsfrist: 15. November, 2017

2. Santa Barbara City College, Californien

SBCC er et utroligt populært College, både blandt internationale og amerikanske studerende. Dette skyldes i høj den vilde beliggendhed helt ned til vandet i evigt solrige Californen, og dit ophold vil aldrig mangle oplevelsesmuligheder ved denne destination. SBCC's tuition fee er desuden overraskende billig ift. dets popularitet. Læs mere om SBCC

Ansøgningsfrist: 1 November, 2017

Bliver det bedre end et studieophold i fantastiske New York City?

3. Berkeley College, New York

Berkeley College ligger midt på Manhatten i 'The Big Apple', New York, og du vil her kunne opleve spændede business-studier i verdens nok mest kendte storby. Fagene er på højt niveau, men foregår i små og klasser med professionelle undervisere, der skaber optimale læringsforhold. Læs mere om Berkeley

Ansøgningsfrist: Løbende tilmelding, men ansøg tidligst muligt for at sikre dig en plads.

4. Green River, Washington

Green River College er beliggende i Auburn i staten Washington i det rå og autentiske nordvest USA, kun 45 minutter syd for fantastiske Seattle. I nærområdet er der mulighed for vanvittige naturoplevelser, lækkert skiløb, og grænsen til fantastiske Canada ligger kun en formiddags køretur fra Campus. Dette College er oplagt til dig, der vil være tæt på naturen og storbyen på samme tid. Læs mere om Green River

Ansøgningsfrist: 15. oktober, 2017

5. Hillsborough Community College, Florida

Hillsborough Community College (HCC) har hele fem campuser, der alle ligger i Tampa, Florida, hvor du som studerende året rundt kan nyde godt af sol, livligt kulturliv og nogle af verdens bedste strande. Deruover er HCC hjem til internationale studerende fra mere end 130 forskellige lande, hvilket skaber et spændende og mangfoldigt campusliv. Læs mere om HCC

Ansøgningsfrist: 1. November, 2017

Er du interesseret i Collegeoplevelsen?
Kontakt en studievejleder

 Hvem kan komme på Collegeophold?

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have bestået en gymnasiel uddannelse (gymnasie, handelsskole og lignende)
  • Dine engelskkundskaber skal være bestået
Kontakt