Universitet ved Surfers Paradise

Universitet ved Surfers Paradise

Hvad siger du til et studieophold på et af Australiens bedste universiteter? Med sin beliggendhed i delstatshovedstaden, Brisbane, og sit høje undervisningsniveau finder du ikke en meget bedre kombination mellem det lærerige og det eventyrindbydende end hos Queensland University of Technology.

I din fritid kan du tage med vennerne ud på utallige oplevelser i det charmerende og indbydende byliv i Brisbane og på surfing- og afslapningsture til Sunshine Coast og Surfers paradise. Samtidigt vil du i hverdagen kunne udvikle dine kompetencer på et moderne og spændende universitet, der lægger stor vægt på at klargøre deres studerende til livet efter studiet gennem arbejdsrelateret undervisning og dybdegående forskning.

Hvad kan du studere?

• Du kan læse på 6 forskellige fakulteter indenfor følgende områder:
Business, Creative Industries, Education, Health, Law, Science and Engineering.

• Du kan læse enten en hel uddannelse (bachelor eller kandidat) eller et eller to semestre (study abroad/freemover).

universitet ved surfers paradise

Hvorfor Queensland University of Technology? 

• QUT er kendt for universitetets tætte samarbejde med lokalområdet, som skaber en meget arbejdsrelaterede undervisning. Universitetet har bl.a. et karriere-mentor program, hvor de studerende kan spare direkte med professionelle fagfolk. Dette er helt perfekt for dig, som leder efter et praktisk orienteret universitet.

• QUT er beliggende i Brisbane, og livet i Brisbane er for fedt! Byen byder bl.a. på 24 charmerende parker og 261 solskinsdage.

• Der er mere end 700 internationale studerende fra 100 forskellige lande, og QUT gør meget ud af at sørge for, at de internationale studerende føler sig hjemme. Sociale events og ekskursioner til nærliggende attraktioner bliver organiseret gennem hele semesteret, og mulighederne for nye venner er mange!

• QUT's hovedcampus er beliggende i hjertet af Brisbanes centrale business district, hvilket giver dig nem adgang til shopping, nattelivet og byens kulturelle indslag.  

studere ved surfers paradise - universitet ved surfers paradise

Hvad kan KILROY hjælpe med? 

• Vi tilbyder gratis studievejledning, og hjælper dig gennem hvert skridt på vejen til dit australske eventyr. 

• Vi guider dig med din finansiering: Budgettering, SU regler, Legatansøgning m.m. 

• Vi hjælper dig med alt det praktiske: ansøgningsfrister, fly og forsikringsprogtests, merit etc. 

Vil du vide mere om QUT eller andre studier i udlandet?
Kontakt os

 

Kontakt