Udlev musikdrømmen på BIMM Institute i London

Udlev musikdrømmen på BIMM Institute i London

Drømmer du om at blive den næste Ed Sheeran, Katy Perry eller Robbie Williams? Så er BIMM Instititute det oplagte sted at tage en fed uddannelse i musikkens verden!

BIMM Institute er en rendyrket musikinstitution, hvor du kan få den måske bedste musikuddannelse i Europa. BIMM er beliggende i hjertet af Londons musikscene, hvilket er helt essentielt, hvis man gerne vil frem på musikkens verden.

Hvilken musikuddannelse drømmer du om?

Drømmer du om at blive den næste store solostjerne? Vil du gerne spille trommer i et rockband, eller er du mere til en tilværelse bag scenerne som sangskriver? 

Uanset hvad du er til, har du mulighed for at tage en uddannelse inden for faget på BIMM i London. Her kan du vælge mellem følgende uddannelsesretninger:

  • Bas
  • Trommer
  • Guitar
  • Sang
  • Musikjournalistik
  • Musikproduktion
  • Musikforretning
  • Sangskrivning
  • Og meget mere...

Derudover har BIMM et helt unikt netværk i musikbranchen, så med lidt held og de rigtige kontakter, er vejen til en musikkarriere banet for dig.  

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed... 

Kan du forestille dig noget bedre end at studere din barndomsdrøm i en af de fedeste storbyer i Europa, London? Nej, vel? Studér musik i london
Når du ikke tryller med trommesættet, guitaren eller nedfælder førsteklasses lyrik på papir, kan du tage på opdagelse i Londons mange forskellige nabolag. Hvis ikke du finder dét, der interesserer dig i London, så finder du det sandsynligvis ikke. Så enkelt kan det siges.

3 elementer der gør BIMM til et unikt uddannelsessted

BIMM Institute har rigtig mange fordele, men særligt tre elementer er med til at gøre stedet til noget helt specielt.

For det første, er der BIMM's branche- og karrierehub, en serie af events, hvor du kan deltage i foredrag, netværksevents og meget mere. Det er hér, du kan få de rigtige kontakter for at lykkes i branchen.

Song Circles er BIMM-arrangerede musikaftener, hvor spirende musiktalenter og sangskriver får mulighed for at vise sig frem for både passionerede musikelskere og ind i mellem for folk i musikbranchen.

The BIMM Album er et opsamlingsalbum, som de studerende indsender musik til i håb om at komme på albummet. Albummet bliver distribueret vidt og bredt i musikbranchen, og det er en helt unik mulighed for at komme ud til topproducere med din musik. 

Skal vi hjælpe musikdrømmen på vej?
Skriv til os
Kontakt