"Sunshine Coast er det fedeste sted i Australien!"

"Sunshine Coast er det fedeste sted i Australien!"

Forestil dig følgende: Du står op, når du har lyst, spiser frokost i solen på terrassen, pakker badetøjet og går stille og roligt ned på stranden, drikker tonsvis af lækre smoothies, observerer både delfiner og hvaler der svømmer forbi, inviterer vennerne forbi til bål og kolde øl om aftenen. Velkommen til mit liv! 

Mit navn er Lene, og jeg er 22 år gammel. Jeg læser business med hovedfag i marketing, turisme og events på USC - University of the Sunshine Coast i Australien. Jeg er på mit tredje år, og har kun 1 semester tilbage. Tiden er gået så utrolig stærkt, og jeg har virkelig haft den vildeste tid i mit liv. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage, og genopleve nogle af de ting, jeg har oplevet.studier i sunshine coast i australienLene og nogle af hendes venner i Australien.

Helt ærligt kunne jeg ikke have forestillet mig en bedre studieoplevelse, end den jeg har haft her. Skolen er mindre end andre universiteter i Australien (der går omkring 12.000 studerende her), så man er ikke blot én i mængden. Undervisningen bliver meget personlig. University of the Sunshine Coast har en vildt afslappet atmosfære, hvilket er dejligt, og så har det vundet flere forskellige priser.

Studiejob og sport i fritiden

Som marketingstuderende, har jeg fået mulighed for at arbejde med sociale medier for afdelingen for sportsuddannelser på universitetet, og det har lært mig utrolig meget. Derudover har jeg fornylig fået et studiejob på universitetet inden for event management for en af skolens uddannelser.

Universitetet tilbyder masser af muligheder inden for sport, og alle får hjælp til at planlægge studier med træning i fritiden. Generelt så er USC et universitet, der har rygte for at tilbyde de studerende en aktiv livsstil, hvilket passer mig helt perfekt.der er masser af aktivitetsmuligheder som studerende i australienLene og en ven dykker "Down Under"

Det er helt fantastisk at både studere og bo i Sunsine Coast. Lige nu er vi midt i 'vinteren', og har 1,5 måned fri fra uni. Så kan jeg spise lange frokoster på terrasen i solen, gå på stranden eller slappe af i det lækre vintervejr. 

Derfor valgte jeg at studere i Australien

For mig var det aldrig rigtigt et spørgsmål om jeg skulle studere i udlandet eller ej, men jeg valgte Australien på grund af sproget og klimaet. Derefter valgte jeg USC, da det ligger tæt på stranden og i øvrigt er et super moderne universitet. Og så har campus tit besøg af kænguruer. Jeg har virkelig været heldig med at vælge Sunshine Coast.campus på university of sunshine coastLene på campus i Australien

Ved at læse på USC har jeg fået glimrende muligheder for at rejse rundt og opleve den australske kultur. Jeg har været her 2,5 år nu, og har haft mange muligheder for at rejse rundt. Det er nok det allerfedeste ved at være studerende i udlandet. At man kan kombinere uddannelsen med at rejse rundt op opleve nye ting.

dykning med hvalhajer i australien
Lene har dykket med fantastiske hvalhajer mens hun har studeret i Australien

Jeg kan til hver en tid anbefale USC til alle, jeg møder. Sunshine Coast er simpelthen det fedeste sted i Australien. Alle er så imødekommende og venlige, og som en ekstra bonus, har de bare det bedste universitet. 

Drømmer du også om at studere i udlandet?
Ja! Hjælp mig.
Kontakt