6 grunde til at du bør læse din bachelor i England

6 grunde til at du bør læse din bachelor i England

Hvis du går og leger med tanken om at læse din bachelor uden for Danmark, er det nu du skal spidse ører. Ansøgningsfristen for hele bachelor uddannelser i England nærmer sig nemlig og lukker allerede d. 15. januar for dem, som vil starte i efteråret 2018. Og hvorfor så lige en bacheloruddannelse i England spørger du? Jo, det skal vi fortælle dig. 

1. Du sparer penge ved at læse i England

Det kan være dyrt at læse i udlandet, særligt når der er tale om en hel bachelor, men hvis du vælger England sparer du en masse penge. Tuition fee er nemlig betydeligt lavere, end hvis du ønsker at studere i f.eks. USA eller Australien. Du kan få både SU og SU lån med til England, ligesom at det faktisk er muligt at tage et engelsk studielån.

2. Arbejde i England

En af de væsentligste grunde til at vælge England over andre lande, når det kommer til en hel bacheloruddannelse, er klart at du må arbejde ved siden af dine studier. Det gør at du bedre kan skabe en indtjeningsmulighed ved siden af studiet, samtidig med at du får international erfaring på dit CV; win-win!

læse og arbejde i englandEn af de største fordele ved at studere i England er at du kan arbejde ved siden af studierne.

3. Muligheden for at læse andre uddannelser end i Danmark

I England er udbudet af uddannelser(og fag!) meget større end i Danmark, og du kan blandt andet læse Criminology, Forensic Science, Creative Writing, Aviation Management og Fashion management for at nævne et par stykker. Hvis du gerne vil have en anderledes profil end alle dine danske medstuderende, er en bachelor i England derfor bestemt værd at overveje!

4. Du bliver suveræn til engelsk og får den smukkeste accent 

En af de store årsager til at du bør læse din bachelor i udlandet er dine væsentligt forbedrede sprogkundskaber. For de fleste er det givet rigtig godt ud i forhold til fremtidigens jobmarked at være flydende på engelsk, og hvilket bedre sted at øve sit engelske end i England?

universitet i londonForestil dig at have din daglige gang på London Metropolitan University. Not bad ey?

5. Du kan bo i en af verdens bedste studiebyer

London er netop blevet kåret til nummer tre på listen over bedste studiebyer i hele verden og det er med god grund. Byen indeholder nemlig alt det, som gør en by til samlepunkt for verdens studerende; en alsidig kultur, fantastisk natteliv, universiteter i verdensklasse og selvfølgelig pub-kulturen, som virkelig gør London, og England generelt, til et hyggelig sted at bo! 

6. Du kan studere i udlandet, men være tæt på dem derhjemme

Det kan være en stor mundfuld at skulle studere i udlandet i flere år, lagt væk fra venner og familie. England er den ideelle destination, hvis du gerne vil prøve kræfter med studier i udlandet,  samtidig med at du er tæt på dem derhjemme og hurtigt kan tage en weekend hjem på besøg. England er kun en 2-timers flyvetur væk fra Danmark, og KILROY kan hjælpe dig med at finde de billigste flybilletter til England.

Er du overbevist? Så se listen af universiteter nedenfor, som tilbyder hele bacheloruddannelser.

Hvor kan jeg læse en hel bachelor i England?

Vil du gerne høre mere om studier i England?
Kontakt os
Kontakt