Se de 5 mest populære universiteter i Australien blandt danske unge

Se de 5 mest populære universiteter i Australien blandt danske unge

Danske studerende er tossede med Australiens varme klima, smukke strande, cool byer og venlige mennesker. Dette gør Australien til en af danskernes favorit destinationer, når de tager på studieophold i udlandet. Vi har samlet en top 5 liste over de mest populære universiteter blandt KILROYs danske studerende.

1. Griffith University

Griffith Students OceanGriffith University i Queensland er anerkendt som en af Australiens mest innovative og nytænkende universiteter. Dette gør det også til en populær destination for udlændinge og et perfekt sted at lære mennesker fra hele verden at kende. Skolen er især kendt for sine spændende studieprogrammer indenfor business, turisme, Asian studies, film, samfundsstudier, humaniora samt forskellige kunst og design fag.  

Griffith ligger desuden i byen Brisbane, som er kendt for sit livlige byliv og smukke strande med verdensklasse surfingmuligheder. 

2. University of Sydney (USYD)

sydney-government-houseUniversity of Sydney er en af Australiens ældste og mest kendte universiteter. Skolen tilbyder et bredt udvalg af spændende studieretninger, især indenfor innovativ forskning. Tidligere studerende omfatter alt fra nobelpris vindere, oscarvindere, statsledere, højtstående direktører og verdenskendte forskere.

Dertil ligger unviersitet i Sydney, som er en af de absolut fedeste studiebyer med sine legendariske strande, fantastiske seværdigheder og en multikulturel og festlig befolkning. 

Du kan her læse om Cathrine Hansens kandidatoplevelse på USYD her

3. University of the Sunshine Coast

uddannelse i australienUniversity of the Sunshine Coast ligger på Australiens østkyst bare en times kørsel fra delstatshovedstaden, Brisbane. Universitetet er moderne og tilbyder et spændende udvalg af studieretninger med fokus på innovation. På campus spiser man frokost i solen ved siden af kænguruer, og surfing- og afslapningsmulighederne er utallige med de mange strande, som ligger i nærområdet.

Så er Sunshine Coast ikke en del af af navnet for sjov, da solen næsten altid skinner på Australiens østkyst. 

Læs mere om 22 åriges Lenes fantastiske Bachelor oplevelse på USC her

4. Monash University

universitet i melbourneMonash University er Australiens største og mest multikulturelle universitet. Det siger derfor sig selv, at der er et fantastisk internationalt studiemiljø med studerende fra over 100 lande. Universitetet er desuden kendt for sit tårnhøje undervisningsmiljø med fokus på forskning og på at give deres studerende praktisk erfaring. 

Så er Australiens kulturelle hovedstad, Melbourne, hvori flere af Monash' campusser ligger, desuden blevet udnævnt til en af verdens bedste byer at bo i. 

5. University of New South Wales

det bedste universitet i australienUniversity of New South Wales (UNSW) ligger i Sydney, tæt på de verdenskendte strande Coogee og Bondi Beach, og du vil aldrig løbe tør for noget at lave i Australiens mest kendte storby.

Universitetet har et varieret udvalg af studieretninger og gør sig især bemærket ved at have nogle vilde forskningsprogrammer og kompetente samarbejdspartnere fra erhvervslivet. På UNSW får man en praktisk orienteret undervisnign, som gør det nemmere at forbedre sit CV og skabe et netværk på arbejdsmarkedet.

Har du spørgsmål til studier i Australien?
Send os en e-mail

 

Kontakt