Dette er verdens bedste universiteter i 2018

Dette er verdens bedste universiteter i 2018

Det anerkendte magazin, QS, har fornylig offentliggjort den årlige kåring af verdens bedste universiteter, og vi er stolte over, at hele 6 af vores samarbejdsuniversiteter er at finde i top 50 - og 9 i top 100.

Hvis du drømmer om at studere på et af verdens bedste universiteter, så tjek denne liste ud, og se hvilke steder, vi kan hjælpe dig ind på. 

Dette er verdens top 10 universiteter: 

  1. Massachusetts Institute of Technology (MIT), USA
  2. Standford University, USA
  3. Harvard University, USA
  4. California Institute of Tecnology (Caltech), USA
  5. University of Cambridge, England
  6. University of Oxford, England
  7. University College London (UCL), England
  8. Imperial College London, England
  9. University of Chicago, USA
  10. ETH Zurich - Swiss Federal Institute of Technology, Schweiz

Vores samarbejdsuniversiteter som er at finde blandt top 100 i verden:

#25 - Tsinghua University, Beijing

Tsinghua University ligger i den nordvestlige del af Beijing, lige ved de tidligere ældgamle haver til Qing Dynastiet, og med kort afstand til historiske monumenter som Sommerpaladset og Yuan Ming Yuan Park. Vi kan hjælpe dig med at søge ind på et Study Abroad-program (1-2 semestre) ved Tsinghua University.
Tsinghua University - KILROY

#27 - University of California, Berkeley (UCB)

UCB er ét blandt flere 'Universities of California'. Universitetet ligger i den lille by Berkeley i San Francisco Bay. UCB er kendt for sit kæmpestore campusområde, og for at huse mere end 1000 forskellige uddannelser! 
Læs på university of california berkeley i USA med KILROY

#33 - University of California, Los Angeles (UCLA)

UCLA er ét af USA's mest populære universiteter, og har bl.a. opfostret flere nobelprisvindere, Guggenheim-stipendiemodtagere, olympiske mestre og anerkendte kunstnere. Som international studerende har du mulighed for at tage fag gennem UCLA Extension eller College of Letters and Science ved UCLA. UCLA - Studier i Los Angeles - KILROY

#38 - University of California, San Diego (UCSD)

UCSD er endnu én i rækken af UC'er. Dette uni er, som navnet antyder, beliggende i San Diego - tæt på både Stillehavet og den mexicanske grænse. Her får du mulighed for at studere sammen med mere end 30.000 andre studerende i nogle af de bedste omgivelser. Universitetet er anerkendt for at have forrygende forskningsfaciliteter, og for at være det bedste universitet i USA hvad angår positiv indflydelse og bidrag til offentligheden.
Læs på UCSD i Californien |Studier med KILROY

#45 - University of New South Wales (UNSW), Sydney

University of New South Wales (UNSW) ligger i Sydney tæt på flere verdenskendte strande som f.eks. Coogee og Bondi Beach. Universitetet tilbyder mange forskellige studieretninger, og er internationalt anerkendt for sin fremragende forskning og den høje undervisningskvalitet.Studér på UNSW i Australien - KILROY

#50 - University of Sydney, Sydney

University of Sydney er et af Australias ældste og mest anerkendte universiteter. Især universitetets brede uddannelsestilbud og den innovative forskning gør det specielt attraktivt at studere her. Tidligere studerende inkluderer både Nobelprisvindere, Oscarvindere, statsministre, administrerende direktører og verdenskendte forskere.University of Sydney i Australien - KILROY

#60 - Monash University, Melbourne

Monash University er det største og mest internationale universitet i Australien. Universitetet holder til i den lækre, pulserende storby Melbourne, som er blevet nævnt som én af verdens bedste studiebyer flere år i træk.Monash University Campus - Studér på Monash - KILROY

#82 - University of Auckland, Auckland 

Studér i hjertet af Auckland på det største og ældste universitet i New Zealand. Som studerende på University of Auckland har du strande, shopping, caféer, kulturliv og flot natur indenfor kort afstand. Find dit drømmestudie blandt  de mange spændende og anerkendte studieretninger.Studier ved University of Auckland, New Zealand - KILROY

#93 - University of Western Australia, Perth

University of Western Australia (UWA) er et af de ældste og mest prestigefyldte universiteter i Australien. Studier på University of Western Australia er utrolig populært på grund af de mange studietilbud, og fordi skolen regnes for at være et af de ledende forskningsuniversiteter i landet.Studier på University of Western Australia i Perth - KILROY

Samarbejdsuniversiteter blandt top 250

Udover at have 6 univeristeter blandt top 50 og 9 i top 100, har vi også flere samarbejdsuniversiteter blandt de 250 bedste universiteter: 

Hvor vil du studere?

Selv om disse universiteter er blandt verdens bedste, er det ikke sikkert at de er det rigtige valg for dig. Vi samarbejder med mange andre universiteter rundt om i verden ud over nævnte ovenfor - deriblandt i USA, Canada, Australien, New Zealand, Singapore og England. 

Vil du også studere i udlandet?
Skriv til os
Relaterede indlæg
Kontakt