• feb16

  Praktikhistorie fra San Diego: "Jeg fik lov til at være journalist fra dag ét"

  Mathilde læser Medievidenskab i Aarhus og har gennem hele sin studietid vidst, at hun ville i praktik i udlandet og helst i 'Sunny California'. Som journaliststuderende er der hård konkurrence om praktikpladserne herhjemme, og sammen med lysten til at opsøge nye oplevelser i en anden kultur, fik dette Mathilde til at søge praktik i udlandet gennem KILROY. Læs om hendes praktikoplevelse som journalist i San Diego her:

  Hvad fik dig til at overveje et praktikophold i udlandet? Jeg har altid drømt om at blive journalist, men hjemme i Danmark havde jeg svært ved at komme i praktik på en avis, fordi jeg skulle kæmpe med alle de ”rigtige” journaliststuderende på DMJX.

  Jeg har derfor altid tænkt, at det ville forbedre mine chancer, hvis jeg søgt... Læs mere
 • feb15

  5 gode grunde til at tage på studieophold i USA

  Indrøm det nu bare... Du keder dig herhjemme. Du længes efter et andet og mere eksotisk studiemiljø. Ja, du drømmer om en tilværelse et sted, der giver dig nogle andre muligheder, end dem du har i Danmark, og det er jo i virkeligheden nok derfor, du har klikket dig ind på denne artikel.

  Bare rolig, du er ikke alene. Vi skal nok h... Læs mere
 • jan24

  Mød vores partneruniversiteter fra England, USA & Canada

  D. 27. februar giver vi dig muligheden for at møde repræsentanter fra nogle af de bedste universiteter i Canada, USA og England. Tag dine venner eller forældre under armen til en dag fyldt med inspiration og gode råd til studieophold i udlandet. 

  Det er gratis at deltage!


  Hvad kan jeg... Læs mere
Kontakt