• feb21

  Drømmer du om at studere i Australien? Så kom og mød vores partneruniversiteter face to face!

  Et stude på den anden side af jorden kan godt virke overvældende og som en urealistisk drøm, når man bliver klar over, hvor meget forberedelse det kræver. Optagelsesprocesser, papirarbejde, boligsituation og legatansøgning er en del af den tilsyneladende uendelige liste af ting, der skal ordnes... og det er derfor vi er her!

  D. 15 marts 2018, har du mulighed for at møde repræsentanter fra nogle af Australiens bedste universiteter, så du kan får svar på alle dine spørgsmål om studier i "the Land Down Under". Vores studievejledere vil naturligvis også være til stede til at svare på alle de spørgsmål, du skulle have.

  Det er gratis at deltage i eventet!

  Du kan møde repræsentanter fra følgende universiteter: Griffith University (Austr... Læs mere
 • feb16

  Praktikhistorie fra San Diego: "Jeg fik lov til at være journalist fra dag ét"

  Mathilde læser Medievidenskab i Aarhus og har gennem hele sin studietid vidst, at hun ville i praktik i udlandet og helst i 'Sunny California'. Som journaliststuderende er der hård konkurrence om praktikpladserne herhjemme, og sammen med lysten til at opsøge nye opl... Læs mere
 • feb15

  5 gode grunde til at tage på studieophold i USA

  Indrøm det nu bare... Du keder dig herhjemme. Du længes efter et andet og mere eksotisk studiemiljø. Ja, du drømmer om en tilværelse et sted, der giver dig nogle andre muligheder, end dem du har i Danmark, og det er jo i virkeligheden nok derfor, du har klikket dig ind på denne artikel.

  Bare rolig, du er ikke alene. Vi skal nok h... Læs mere
Kontakt