5 gode grunde til at tage på studieophold i USA

5 gode grunde til at tage på studieophold i USA

Indrøm det nu bare... Du keder dig herhjemme. Du længes efter et andet og mere eksotisk studiemiljø. Ja, du drømmer om en tilværelse et sted, der giver dig nogle andre muligheder, end dem du har i Danmark, og det er jo i virkeligheden nok derfor, du har klikket dig ind på denne artikel.

Bare rolig, du er ikke alene. Vi skal nok hjælpe dig nærmere drømmen om et studieophold i udlandet. Det gælder alt fra det praktiske med ansøgning, visum og til budgetplanlægning. USA er kendt for at have nogle af de fedeste universitetsmiljøer, og du kan være sikker på, at du får en oplevelse for livet!

Her får du 5 gode grunde til, hvorfor du børe læse i USA!

1. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Young people picnic New York

Med muligheden for at studere i New York, Los Angeles, San Diego eller endda på Hawaii, så er det ikke svært at forstå, hvorfor mange studerende søger udenlands for at læse i mindst et semester. Livet i Los Angeles er altså, med al respekt, noget andet end i de store danske byer!

2. Når du ikke er i skole
Losangeles Venicebeach People On Bikes With Surfboards

Og nu vi er ved forskellen på livet i de amerikanske byer og de danske byer, så prøv at tænk på de fritidsaktiviteter, du kan kaste dig ud i, når du ikke er i skole. Surfing i San Diego, hyggeture på strandpromenaderne i L.A., en tur på Manhattan i New York, og så er vi ikke engang begyndt at snakke om Hawaii endnu... 

3. Et netværk i hele verden

Okay, det er måske ikke så specifikt på USA, men som studerende i udlandet, kommer du til at stå på egne ben på en anden måde. Her møder du studerende fra hele verden, og hvis du gør en indsats, har du efter et halvt års tid fantastiske venner i hele verden. Og dem er du jo selvfølgelig nødt til at besøge fra tid til anden!

4. Du får god uddannelse
Ucsd Library Walk

Mange af de universiteter i USA, som KILROY samarbejder med, tilbyder helt suveræn uddannelse. Faktisk er tre af vores amerikanske samarbejdsuniversiteter i top50 over verdens bedste universiteter for 2018! Det ser altså ikke helt dumt ud på dit CV.

5. Dine muligheder for at rejse rundt

Lad os sige det, som det er. USA er en fantastisk destination, hvis du gerne vil rejse rundt. Det kan både være i forlængede weekender i nærområderne, eller når du har ferie fra universitet. Lej en bil, og tag på det ultimative road trip f.eks. til nogle af de vildeste nationalparker som landet har at byde på. Du kan få tips til road trips i USA her.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine studiemuligheder i USA? Så smid os en mail på knappen nedenfor.

Vil du høre mere om at studere i USA?
Skriv til os

 

Kontakt