Praktik i udlandet | Internship

Praktik i udlandet - Internship abroad
KILROY samarbejder med nogle af de bedste formidlere af praktikophold i verden. Vi hjælper dig med at finde en praktikplads i udlandet der giver dig værdifulde erfaringer til din fremtidige karriere og minder for livet.

Hvor kan jeg komme på praktik i udlandet?

Læs om de mulige internships i udlandet herunder:

Internationale praktikophold giver dig mulighed for intensivt at opleve en ny kultur og samtidig opnå værdifuld erfaring til at fremme din karriere på et globaliseret arbejdsmarked.

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med at komme i praktik i udlandet?

KILROY vejleder dig gratis og kan hjælpe dig med at finde den rette praktikplads, hvad enten du ønsker at arbejde på et børnehjem i Beijing eller sikre dig den unikke sportsmarketing praktikplads i San Francisco. Vi hjælper dig med de nødvendige informationer og giver dig gode råd, så dit praktikophold i udlandet bliver så udbytterigt som muligt og en oplevelse for livet. Vi vejleder og hjælper dig også med visum, bolig og kan hjælpe dig med at finde de billigste flybilletter og forsikring. Kort sagt, vi ordner alt det praktiske for dig.
Kontakt en studievejleder og få gratis studievejledning.

Hvem kan komme i praktik i udlandet?

Vores praktikprogrammer er åbne for alle studerende der er indskrevet på et universitet i Danmark, dog er der visse adgangskrav. Hvis du har afsluttet dit universitetsstudium indenfor de seneste 12 måneder efter den første dag på praktikopholdet, så er du stadig egnet til at søge. 

Ansøgere skal være mindst 18 år og der kræves sprogkompetencer på engelsk over middel, eftersom du vil arbejde i et miljø hvor der bliver kommunikeret på engelsk.

Uddannelsesmæssig baggrund og/eller din tidligere erhvervserfaring skal være direkte relevant for det ønskede arbejdsområde under dit praktikophold i USA, Australien eller Kina.

Hvad er en praktikant (intern)?

En praktikant søger oplevelser fra den virkelige verden for at opnå den relevante viden og erfaring, der ofte er påkrævet i specifikke karriereområder.

  • Praktikophold (internships) er relativt korte med fokus på at opnå jobtræning og omdanne viden til erfaring i et virkeligt arbejdsmiljø.
  • Du kan benytte praktikopholdet til at afgøre om du har en reel interesse for det pågældende arbejdsområde.
  • Praktik er en god måde at skabe vigtige kontakter på og en start på et stærkt og professionelt netværk.
  • Du får en supervisor som giver dig specifikke opgaver, fungerer som mentor og evaluerer dit overordnede arbejde.
  • Et praktikophold fungerer normalt som en udveksling af arbejde for erfaring mellem dig og virksomheden.
  • Dit uddannelsessted kan være villig til at give dig sponsorat til dit praktikophold i udlandet.
  • Praktikophold er ofte for universitetsstuderende, nyuddannede eller endda voksne der er interesserde i at udforske en ny karriere.
  • Mange virksomheder benytter praktikanter som en måde at evaluere og træne fremtidige ansatte.
Jeg vil gerne vide mere om praktik i udlandet
Kontakt en studievejleder
Kontakt