Praktik i udlandet - Internship i udlandet

Praktik i udlandet - Internship abroad
Vi gør det nemt for dig at komme i praktik i udlandet. Hos KILROY får du gratis vejledning fra A-Z. Du skræddersyer dit eget praktikophold ud fra dine ønsker og drømme, og vi hjælper dig med din ansøgning, bolig, visum, legater og alt der i mellem. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvor kan jeg komme på praktik i udlandet?

Vi hjælper med internships i udlandet i følgende tre lande:

Få gratis vejledning om praktik
Hør mere


Hvem kan komme i praktik i udlandet?

Praktik i udlandet er for alle der er fyldt 18 år. Det er en fordel hvis du er studerende og indskrevet på en videregående uddannelse i Danmark, men det er ikke et krav. I Kina kan det lade sig gøre at komme i praktik, mens man holder sabbatår.

Hvis du har afsluttet din videregående uddannelse indenfor de seneste 12 måneder og starter på dit praktikophold inden for de 12 mdr, så har du stadig mulighed for at søge om at komme i praktik i udlandet. Du kan også søge om praktik i udlandet mere end et år efter din uddannelse er afluttet, og i så fald, kræves der mindst 1 års relevant erhvervserfaring. Kontakt os, for at høre om dine muligheder for at komme i internship i udlandet.

Hvilke sprogkompetencer kræves der?

Når du skal i praktik i udlandet, hvad enten det er i Australien, Kina eller USA, kræves der sprogkompetencer på engelsk over middel, eftersom arbejdssproget er engelsk. Arbejdssproget i Kina er også engelsk. Ved siden af din praktik i Kina modtager du undervisning i mandarin, så du nemmere kan begå dig i Kina, og derfor bliver stærkere i to sprog.

Uddannelsesmæssig baggrund og/eller din tidligere erhvervserfaring skal være direkte relevant for det ønskede arbejdsområde under dit praktikophold i USA, Australien eller Kina.

Hvordan hjælper KILROY med praktik i udlandet?

Hos os får du gratis vejledning og svar på alle dine spørgsmål. Kort fortalt, så vi gør det nemt for dig at komme i praktik i udlandet, og vi står også til rådighed mens du er af sted på din udlandspraktik.

Kontakt en studievejleder i dag og få gratis studievejledning.

Hvilken type praktikophold i udlandet vejleder KILROY om?

Hvert år sender vi rigtig mange unge danskere på praktikophold i udlandet indenfor en bred vifte af brancher og områder. Tidligere praktikophold i udlandet har været:

Der er rigtig mange muligheder, og du skræddersyer selv dit praktikophold sammen med vores dygtige studievejledere.

Vi sørger for at du får de rette og nødvendige informationer om alt det praktiske - visum, bolig, forsikring, legater, flybilletter og alt der i mellem.

Har du spørgsmål om praktik i udlandet?
Få gratis vejledning

 

Glæd dig til unikke oplevelser under din udlandspraktik

internship i udlandet 

udlandspraktik

 

praktik i udlandet - internship i udlandet

praktikophold i udlandet

 

praktik i udlandet - intern i udlandet

 

Hvad er en praktikant?

En praktikant søger oplevelser fra den virkelige verden for at opnå den relevante viden og erfaring, der ofte er påkrævet i specifikke karriereområder.

  • Praktikophold (internships) er relativt korte med fokus på at opnå jobtræning og omdanne viden til erfaring i et virkeligt arbejdsmiljø.
  • Du kan benytte praktikopholdet til at afgøre om du har en reel interesse for det pågældende arbejdsområde.
  • Praktik er en god måde at skabe vigtige kontakter på og en start på et stærkt og professionelt netværk.
  • Du får en supervisor som giver dig specifikke opgaver, fungerer som mentor og evaluerer dit overordnede arbejde.
  • Et praktikophold fungerer normalt som en udveksling af arbejde for erfaring mellem dig og virksomheden.
  • Dit uddannelsessted kan være villig til at give dig sponsorat til dit praktikophold i udlandet.
  • Praktikophold er ofte for universitetsstuderende, nyuddannede eller endda voksne der er interesserede i at udforske en ny karriere.
  • Mange virksomheder benytter praktikanter som en måde at evaluere og træne fremtidige ansatte.
Kontakt