Praktik i Kina

Praktik Kina - internship in china
Vil du i praktik i Kina? Mange vestlige virksomheder vil ind på det voksende kinesiske marked, og det er ikke en hemmelighed at de foretrækker at ansætte personer med erfaring fra Kina. Kort sagt, giver du dine konkurrenter baghjul, hvis du har arbejdet i Kina. Kom i praktik i Kina, styrk dit CV og kom tættere på dit drømmejob. Få gratis vejledning hos KILROY.

Praktik i Kina - mere information

Læs mere om hvert emne under følgende links:

5 gode grunde til at tage et internship i Kina

  1. Et internship i Kina er unikt - det er et stort plus på dit CV og et godt udgangspunkt til fremtidige jobsamtaler.

  2. Det er ikke nødvendigt at kunne tale mandarin i forvejen - kun engelsk.

  3. Guanxi! Og hvad er 'guanxi', tænker du måske. Guanxi handler om at opbygge relationer, både personlige og arbejdsrelaterede relationer. Dette er meget vigtigt i Kina, og bestemt et værdifuldt værktøj som du kommer til at lære og erfare mens du er i praktik i Kina.

  4. Kina - supermagten! Hvis du tror på at Kina er fremtidens supermagt, er et praktikophold i landet uden tvivl en helt unik måde at lære om Kina på. En unik viden og indsigt der ikke kan opnåes ved blot at læse om Kina.

  5. Kina er generelt et billigt sted af bo, og leveomkostningerne er betydeligt lavere sammenlignet med Europa eller Nordamerika. En metrobillet i Beijing koster kun 2RMB (ca 1,80 kr), et kinesisk måltid omkring 25RMB (ca 22 kr) og en øl så lidt som 5RMB (ca 4,50 kr).

En 6. og rigtig god grund til at tage i praktik i Kina er, at vi hjælper dig med at skræddersy din praktikplads, bolig er klaret på forhånd og du får et internationalt netværk under dit praktikophold i Kina, selvom du måske rejser af sted alene. Du får ligeledes en engelsksproget kontaktperson i Kina, støtte og support 24/7, og derudover modtager du ugentlige undervisningstimer i mandarin, så du nemmere kan begå dig i Kina.

Kontakt os i dag, og få mere information om livet som praktikant i Kina. Det er gratis at modtage vejledning hos KILROY

Har du spørgsmål om praktik i Kina?
Få gratis vejledning


praktik kina - internship china

Kom i praktik i Kina. Vælg mellem Shanghai, Chengdu eller Beijing.

Kontakt