Praktikprogam i Kina

bo i Kina

Praktik i Chengdu

Chéngdū (成都) i det vestlige Kina, ligger måske ikke øverst på din liste over mulige praktikbyer. Som praktikant i Chengdu prøver du at bo i en af Kinas største byer og i det vestlige Kinas finansielle hovedstad. Her får du hands-on erfaring med en national eller international virksomhed, mens du oplever en anderledes arbejdskultur og bor i en by med nuttede pandaer, hyggelige tehuse, et godt natteliv og fantastisk mad.

Chengdu er idéel for dig som drømmer om praktik i en finansiel virksomhed, IT, elektronik eller praktik indenfor logistik. Rigtig mange store, lokale og internationale, virksomheder inden for disse brancher har kontorer i Chengdu. Kommer du til Chengdu som intern, oplever du en spændende by, som ikke alle kommer til.  

Som praktikant i Chengdu bor du i en by der er mere afslappet end Kina's mere populære byer, Shanghai og Beijing. Du oplever en by der emmer af unik Sichuan kultur, smukke grønne områder og et subtropisk klima.

internship i chengdu - companies interns chengdu

internship i chengdu - praktik i finance

Glæd dig til at opleve de små stræder (Kuan og Zhai Alleys), Jinli Street som inviterer til en lækker middag og Poly Center til fest i de sene nattetimer.

Dit praktikophold i Chengdu

 

Dag 1: Du er ankommet til Kina! Du bliver hentet i lufthavnen, er helt overvældet og glæder dig til alt det der venter forude.

Dag 2: Første hele dag i Kina. Til velkomstmødet får du spændende og relevant information om din praktik i Chengdu, og du lærer måske hvordan man prutter om priserne på det lokale marked. Om aftenen er der velkomstmiddag med nogle af de andre interns. 

Dag 17: Du er godt i gang med din praktik med spændende opgaver. Du lærer noget nyt hver dag og bliver involveret i lærerige problematikker i virksomheden, hvor du kommer med dit input. 

Dag 33: Det har taget dig et par uger at vænne dig til den kinesiske kultur og hverdag, da alting er meget anderledes end derhjemme, men du føler dig tryg og sikker i byen, da du har støtte og support 24/7 vha. af vores partner i Kina. Der er altid plads til spørgsmål og du begynder faktisk at føle dig hjemme i Chengdu.

Dag 42: Du er halvvejs igennem dit praktikophold i Chengdu og du har indflydelse på din arbejdsplads, deltager i hyggelige arrangementer med de andre unge praktikanter og nyder hvert et sekund af dit ophold.

Dag 90 og sidste dag i din praktik: Du er mega stolt af dig selv. Det er dog med blandede følelser da du er ked af at skulle forlade en masse søde kollegaer, en spændende arbejdsplads og Chengdus mange eventyr.

Spændende oplevelse i Chengdu

 

Mød pandaerne i Chengdu

Fra 825,-
Mød pandaerne i Chengdu
1 dag
Der er kun cirka 1000 pandaer tilbage i verden. Mød de nuttede dyr lidt uden for Chengdu, som er deres hjem på denne spændende dagstur.
Læs mere om oplevelsen

Hvad er inkluderet?

 • Du får en spændende praktikplads i Chengdu indenfor dit område
 • Bolig - møbleret og eget private værelse i en lejlighed med andre interns max 1 time fra dit praktiksted
 • Visa assistance
 • Afhentning i lufthavnen
 • Velkomstpakke med lokalt SIM-kort, kort, guides og basis mandarin
 • Rundtur i Chengdu
 • Ugentlig undervisning i mandarin (kinesisk)
 • Velkomstmiddag
 • Hyggelige sociale events hver måned med andre praktikanter
 • Bevis på dit praktikophold
 • Støtte og support 24/7
 • Gratis vejledning
 • & dit livs oplevelse
Praktik i Chengdu
Hør mere om oplevelsen
Kontakt