Praktik i USA - Internship i USA

Praktik i usa - Internship i USA
Praktik i USA er en drøm for rigtig mange, og med KILROY er det en mulighed. Vi vejleder dig gratis om praktik i USA. Bliv praktikant på et reklamebureau i New York, på et hotel i Los Angeles eller i en spændende startup i San Francisco. Som praktikant i USA får du indblik i en amerikansk virksomhed, et stærkere CV og unik erfaring.

KILROY tilbyder mange forskellige praktikprogrammer. Vi har helt sikkert en løsning til dig - hvad enten du vil finde et praktiksted selv eller i samarbejde med os, kan vi tilbyde dig den rette vejledning så du får det praktikophold du drømmer om!

Nedenfor kan du læse om de forskellige muligheder for praktikophold i USA:

Adgangskrav for at komme i praktik i USA

Vores programmer er åbne for alle studerende der er indskrevet på et universitet uden for USA, dog er der visse adgangskrav. Hvis du har afsluttet dit universitetsstudium indenfor de seneste 12 måneder efter den første dag på praktikopholdet, er du stadig egnet til at søge. 

Ansøgere skal være mindst 18 år og der kræves sprogkompetencer på engelsk over middel, eftersom du vil arbejde i et miljø hvor der bliver kommunikeret på engelsk.

Uddannelsesmæssig baggrund og/eller din tidligere erhvervserfaring skal være direkte relevant for det ønskede arbejdsområde under dit praktikophold i USA.

Jeg har fundet praktik i USA og har brug for hjælp til visum

Hvis du allerede har arrangeret din egen praktikplads kan KILROY hjælpe dig med det nødvendige J-1 visum. Vi samarbejder med anerkendte og officielle "visa sponsors" og vi hjælper dig gennem hele forløbet for at lette processen med at opnå dit visum. Kontakt vores studievejleder og få hjælp med dit J-1 visum.

Find din egen praktikplads/internship i USA

Hvis du selv ønsker at finde en praktikplads i USA i en længere periode og hvis du helst vil være fleksibel, når det kommer til afrejsedatoer og destinationer, så kan du få gode råd og vejledning til hvordan du finder et selvstændigt praktikophold*. Det kræver en del arbejde, men mange studerende har bevist at de selvstændigt kan finde praktikpladser i USA.

KILROY kan efterfølgende hjælpe dig med visum ansøgningen til USA, vi kan samtidig hjælpe dig med en helbredsforsikring i den periode du opholder dig i USA.

*Vær opmærksom på at du ikke kan modtage et praktikopholdsvisum uden en officiel "visa sponsor" (din praktikvirksomhed kan ikke hjælpe med dette). Kontakt KILROY for hjælp til dit visum.

Få hjælp til at finde den rette praktikplads i USA

Vi kan hjælpe dig med at finde en praktikplads i USA, mens du bestemmer hvor du vil hen, hvor længe praktikopholdet skal vare og hvor du vil bo. Vi hjælper dig med at placere dine ansøgninger på tværs af USA i et stort netværk af kontakter, hvor du placeres baseret på din branche, erfaring og ønsker.

Har du spørgsmål om praktik i USA?
Kontakt KILROY
Kontakt