Praktik i USA - Internship i USA

Praktik i usa - Internship i USA
Praktik i USA er en drøm for rigtig mange, og med KILROY er det en mulighed. Vi vejleder dig om praktik i USA. Bliv praktikant på et reklamebureau i New York, på et hotel i Los Angeles eller i en spændende startup i San Francisco. Som praktikant i USA får du indblik i en amerikansk virksomhed, et stærkere CV og unik erfaring.

Gør drømmen til virkelighed og få erhvervserfaring fra USA. Et praktikophold i "the land of the free" er muligt gennem KILROY, og vi sørger for at du bliver 100% klædt på og får al information og hjælp til at få dit livs oplevelse i praktik i USA.

Der findes forskellige muligheder for at komme i praktik i USA:

1: Vi hjælper dig med at finde din praktikplads i USA

få hjælp med at finde praktik i usa

Vi kan hjælpe dig med at finde din praktikplads i USA, mens du bestemmer hvor du vil hen, hvor længe praktikopholdet skal vare og hvor du vil bo. Vi hjælper dig med at placere dine ansøgninger på tværs af USA i et stort netværk af kontakter, og du vil komme på et praktikophold med udgangspunkt i din uddannelsesbaggrund, dit ønske om branche og jobtype. 

2: Du finder selv din praktikplads i USA 

find praktik i usa

Hvis du selv ønsker at finde en praktikplads i USA i en længere periode og hvis du helst vil være fleksibel, når det kommer til afrejsedatoer og destinationer, så kan du få gode råd og vejledning til hvordan du selv finder et praktikophold her. Det kræver en del arbejde, men mange studerende har bevist at de selvstændigt kan finde praktikpladser i USA. KILROY kan efterfølgende hjælpe dig med visum ansøgningen til USA, da du ikke kan modtage et praktikopholdsvisum uden en officiel "visa sponsor" (din praktikvirksomhed kan ikke hjælpe med dette).
Kontakt KILROY for hjælp til dit visum. Vi kan samtidig hjælpe dig med den helt rigtige og nødvendige rejseforsikring i den periode du opholder dig i USA. 

3 Du har fundet praktik i USA og har brug for hjælp til visum

visum til praktik i usa

Hvis du allerede har arrangeret din egen praktikplads kan KILROY hjælpe dig med det nødvendige J-1 visum. Vi samarbejder med anerkendte og officielle "visa sponsors" og vi hjælper dig gennem hele forløbet for at lette processen med at opnå dit visum. Kontakt vores studievejleder og få hjælp med dit J-1 visum.

Kom i praktik i USA
Hør mere

 

Kontakt