Find din praktikplads

Find din praktikplads

Find praktikplads i USA - find internship i usa

Det kan være en udfordring at finde et godt praktikophold i udlandet, men KILROY hjælper dig på vej. Vi har samlet en række brugbare ressourcer der kan hjælpe dig med at få gang i ansøgningsprocessen om praktik i udlandet.

Hvordan finder jeg selv en praktikplads i USA?

Internettet er den bedste og mest åbenlyse måde at lede efter praktikophold i USA. Måske du har nogle kontakter i USA, eller kender nogen der kender nogen. Hvis ikke, kan du begynde med at kigge på virksomhedernes egne hjemmesider. Mange virksomheder slår nemlig praktikstillinger op her. Husk at du også kan bruge kontaktoplysningerne i de opslåede stillinger til at komme i kontakt med de relevante personer i virksomheden. På denne måde kan du spørge ind til andre muligheder.

Internettet kan være en brugbar ressource, men glem ikke at bruge dit eget netværk. Familie, venner og dit universitet har muligvis forbindelser der kan hjælpe dig med at finde et praktikophold i USA. Lærere, studievejledere og det internationale kontor på dit universitet har som regel også et bredt netværk af relevante kontakter.

Vigtigt: Når du har fundet din praktikplads i USA skal du bruge et J1-visa, og dette kan kun gøres igennem en partner som KILROY. KILROY hjælper dig med at ansøge om et J1-visa. Kontakt os for at få mere information omkring ansøgningsprocessen.

Hvordan kan jeg få hjælp med at finde en praktikplads i USA?

Fordelene ved at få hjælp af os til at finde en praktikplads i USA er mange. Du er sikker på at få assistance og hjælp inden og under din praktik i udlandet, og du bliver sat sammen med et nerværk af andre praktikanter. Derudover skal du ikke bekymre dig om din virksomhed overholder reglerne da dette er sikret af os og vores partner på forhånd. Kort fortalt, vil du være sikret ordnede, gode og sikre forhold under hele dit praktikforløb i USA.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at finde praktik i USA her.

Har du spørgsmål om praktik i USA?
Kontakt os

Kontakt