Find din praktikplads

Find din praktikplads

Find praktikplads i USA

Det kan være en udfordring at finde et godt praktikophold i udlandet, men KILROY hjælper dig på vej. Vi har samlet en række brugbare ressourcer der kan hjælpe dig med at få gang i ansøgningsprocessen om praktik i udlandet.

At finde sig et godt praktikophold kan være en kompliceret opgave. Hvis du vælger at tage en praktikstilling i udlandet kan du kickstarte din fremtidige karriere!

Hvordan finder jeg praktik i udlandet?

Internettet er den bedste og mest åbenlyse måde at lede efter praktikophold i udlandet. Begynd med at kigge på virksomhedernes egne hjemmesider. Mange virksomheder slår nemlig praktikstillinger op her. Husk at du også kan bruge kontaktoplysningerne i de opslåede stillinger til at komme i kontakt med de relevante personer i virksomheden. På denne måde kan du spørge ind til andre muligheder.

Internettet kan være en brugbar ressource, men glem ikke at bruge dit eget netværk! Familie, venner og dit universitet har muligvis forbindelser der kan hjælpe dig med at finde et praktikophold i udlandet. Lærere, studievejledere og det internationale kontor på dit universitet har som regel også et bredt netværk af relevante kontakter.

Du kan også kontakte KILROY og vi vil hjælpe dig med at finde praktik i USA, Australien eller Kina.

Når du har fundet et praktikophold skal du bruge et J1-visa. KILROY hjælper dig med at ansøge om et J1-visa. Kontakt os for at få mere information omkring ansøgningsprocessen.

Vil du vide mere om praktik i udlandet?
Kontakt KILROY

Kontakt