Vi hjælper med at finde din praktikplads

praktik i usa

Adgangskrav for praktik i USA

Læs herunder om adgangskravene for at arbejde som praktikant i USA.

Adgangskrav for at opnå et praktik i USA

Vores praktikprogrammer er åbne for alle studerende der er indskrevet på et universitet uden for USA, dog er der visse adgangskrav. Hvis du har afsluttet dit universitetsstudium indenfor de seneste 12 måneder efter den første dag på praktikopholdet, er du stadig egnet til at søge. 

Ansøgere skal være mindst 18 år og der kræves sprogkompetencer på engelsk over middel, eftersom du vil arbejde i et miljø, hvor der bliver kommunikeret på engelsk.

Uddannelsesmæssig baggrund og/eller din tidligere erhvervserfaring skal være direkte relevant for det ønskede arbejdsområde under dit praktikophold i USA.

Hvornår skal jeg ansøge om praktik i USA?

Det er muligt at registrere sig hele året rundt, men da der er stor efterspørgsel på praktikstillinger i USA anbefaler vi at du kontakter os mindst 4-6 måneder før du ønsker at starte dit praktikophold.

Hvor længe varer et praktikophold i USA?

Minimumsperioden for praktikophold er 3 måneder, dog ønsker de fleste virksomheder i USA praktikanter som er til rådighed i mindst 3 til 5 måneder. Praktikophold kan vare op til 12 måneder, og kan i visse tilfælde forlænges.

For alle praktikstillinger indenfor hospitality & tourism er den maksimalt tilladte længde for ophold 12 måneder. Dette er bestemt af U.S. Department of State.

Har du spørgsmål om praktik i USA?
Kontakt KILROY

 

Kontakt