Vi hjælper med at finde din praktikplads

pris for at komme i praktik i usa

Priser & FAQ

Herunder kan du læse mere om vores priser samt få svar på de mest almindelige spørgsmål forbundet med praktik i USA.

Det koster min. 2300 EUR (for 0-3 måneders praktikophold). Her får du bl.a. hjælp til at finde det rette praktikplads samt visum til USA. Kontakt KILROY for pris på ophold længere end 3 måneder.

Hvor lang tid tager det at finde en praktikplads i USA?

Vi anbefaler at du begynder processen mindst min. 6 måneder før du ønsker at dit praktikophold skal begynde - dette vil give os tid nok til at finde potentielle virksomheder, koordinere samtalerne, bekræfte din placering, og assistere dig i at opnå det krævede J-1 visa. Det vil samtidig give dig tid nok til at sikre dig at sted at bo samt transport til din ankomst i USA.

Får jeg løn for min praktikstilling i USA?

Fordi praktikstillinger generelt ses om en lærende oplevelse er praktik i USA ubetalt.  

I hvilke byer og stater kan jeg komme i praktik?

Du vil blive placeret i henhold til dit angivne program, personlige ønsker, såvel som stedet hvor den amerikanske virksomhed befinder sig. Du får mulighed for at træffe det endelige valg af virksomhed og foretrukkent sted baseret på det udbud af praktikophold du har fået tilbudt.

Skal jeg tale flydende engelsk?

Det er ikke påkrævet at være flydende; dog bør dine evner i engelsk være middel til avanceret. Du skal være i stand til at tage imod instuktioner under praktikopholdet og udføre de nødvendige opgaver uden at behøve oversættelse til dansk. Du skal være i stand til at føre almindelig samtale på engelsk med lethed.

Jeg synes at praktik i USA lyder spændende
Jeg vil gerne vide mere!

 

Kontakt