Praktik i Australien

Praktik i Australien
Har du overvejet et frivilligt praktikophold i smukke Australien? Med det australske Working Holiday visum 417 er det nemt at ansøge. Du kan opleve den imødekommende australske kultur og afslappede livsstil mens du tager et praktikophold der vil gavne din fremtidige karriere og giver dig en uforglemmelig oplevelse Down Under!

Et praktikophold i Australien er en lærende oplevelse, som du gennemfører i en australsk værtsvirksomhed. Dine uddannelsesmæssige mål, kvalifikationer og oplevelser afgør den praktikstilling du bliver tilbudt.

Et praktikophold i Sydney, Australien er ikke arbejdsansættelse, men snarere en lærende oplevelse under din uddannelse. Alle praktikophold afsluttes på frivillig basis, da det primære fokus for praktikopholdet er at forbedre dine kompetencer og opnå relevant erhvervserfaring.

Hvem kan komme i praktik i Australien?

Vores praktikprogrammer i Australien er åbne for alle studerende der er indskrevet på et universitet i Danmark, dog er der visse adgangskrav. Hvis du har afsluttet dit universitetsstudium indenfor de seneste 12 måneder efter den første dag på praktikopholdet, så er du stadig egnet til at søge. 

Ansøgere skal være mindst 18 år og der kræves sprogkompetencer på engelsk over middel, eftersom du vil arbejde i et miljø hvor der bliver kommunikeret på engelsk.

Praktik i Australien

Vores partner, Internships Down Under, blev etableret i 2004 for at bringe omfattende service til internationale studerende, der øsker at fuldføre et ophold i Australien. Førsteklasses personlig service til en overkommelig pris. Mere info om praktikophold i Australien

Hvad er inkluderet og trin 1-9

Se hvad der kommer til at ske efter vi har modtaget din ansøgning, CV samt brev fra dig.

Krav om praktik i Australien

Stærke engelskkundskaber, egnet til Working Holiday Visa, penge nok til at klare dig under dit ophold, personlig forsikring mv. Se alle adgangskravene her.

FAQ - Frequently Asked Questions

Alt hvad du har brug for at vide omkring praktikophold i Australien.

Har du spørgsmål om praktik i Australien?
Kontakt KILROY
Kontakt