Praktik i Australien

Praktik i Australien
Har du overvejet at tage i praktik i smukke Australien? Med det australske Working Holiday visum 417 er det nemt at ansøge om praktik Down Under. Du oplever den imødekommende australske kultur og afslappede livsstil, mens du er i et spændende praktikforløb i en virksomhed. Få gratis vejledning hos KILROY om praktik i Australien.

Om praktik i Australien

Et praktikophold i Australien er en lærende oplevelse, som du gennemfører i en australsk værtsvirksomhed. Dine uddannelsesmæssige mål, kvalifikationer og oplevelser afgør den praktikstilling du bliver tilbudt.Et praktikophold i Sydney, Australien er ikke arbejdsansættelse, men snarere en lærende oplevelse under din uddannelse. Alle praktikophold afsluttes på frivillig basis, da det primære fokus for praktikopholdet er at forbedre dine kompetencer og opnå relevant erhvervserfaring.

Husk at det er gratis at få vejledning om praktik i Australien hos vores dygtige studievejledere. 

Hvem kan komme i praktik i Australien?

Vores praktikprogrammer i Australien er åbne for alle studerende der er indskrevet på et universitet i Danmark, dog er der visse adgangskrav. Hvis du har afsluttet dit universitetsstudium indenfor de seneste 12 måneder efter den første dag på praktikopholdet, så er du stadig egnet til at søge. 

Ansøgere skal være mindst 18 år og der kræves sprogkompetencer på engelsk over middel, eftersom du vil arbejde i et miljø hvor der bliver kommunikeret på engelsk.

Hvor kan man komme i praktik i Australien?

Læs mere om eksempler på de mest populære praktikprogrammer i Australien her.

Hvordan foregår ansøgningsprocessen om praktik i Australien?

Læs mere om ansøgningsprocessens trin om praktik i Australien. 

Hvilke adgangkrav er der til praktik i Australien?

Stærke engelskkundskaber, egnet til Working Holiday Visa, penge nok til at klare dig under dit ophold, personlig forsikring mv. Se alle adgangskravene om praktik her.

FAQ - Frequently Asked Questions

Alt hvad du har brug for at vide omkring praktikophold i Australien.

Få gratis vejledning om praktik i Australien
Kontakt KILROY
Kontakt