Praktikprogram i Australien

internship australia - praktik i australien

Ansøgningsprocessen

Hvordan foregår ansøgningsprocessen når du ansøger om praktik i Australien gennem KILROY?

Ansøgningsprocessen

Når vi har modtaget din ansøgning og CV vil følgende skridt blive taget:

Trin 1 - Vores partner, Internships Down Under, sender en "velkomst e-mail" til dig for at bekræfte den ønskede start og slut dato, sted, og fagområde. Du får samtidig en introduktion til KILROY og en forklaring på placeringsprocessen.

Trin 2 – Når en værtsvirksomhed har udtrykt interesse for din ansøgning, vil Internships Down Under kontakte dig for at aftale et telefonisk/online interview med værtsvirksomheden. En virksomhedsprofl vil blive sendt til dig, hvor du kan læse alt hvad du behøver at vide omkring værtsvirksomheden og praktikpladsen.

Trin 3 – Efter interviewet vil Internships Down Under kontakte både værstvirksomheden og dig. Hvis begge parter er tilfredse vil en praktikaftale blive fremsendt til værstvirksomheden, der skal færdiggøre den. Den færdige aftale vil dereter blive videresendt til dig, for at få din underskrift. Hvis du ikke er tilfreds med værtsvirksomheden, eller hvis virksomheden ikke ønsker dig som praktikant, vil Internships Down Under fortsætte med at arbejde på at finde en passende virksomhed til dig*.

* Bemærk venligst at Internships Down Under ikke arrangerer flere interviews du kan vælge mellem. Hvis du ikke er tilfreds med den stilling du bliver tilbdt kan du vælge at sige nej tak med en rimelig begrundelse, og vi vil så prøve at finde en anden virksomhed. Du vil ikke have mulighed for at gå tilbage til den oprindelige stilling. Vi anbefaler at acceptere praktikstillingen hvis du er tilfreds med den første virksomhed.  

Trin 4 – Du skal have dine forsikringer, fly og visum på plads. Internships Down Under kan hjælpe dig med at arrangere bolig, forsikring og afhentning i lufhavnen hvis du ønsker det.

Trin 5 – Før du rejser til Australien vil Internships Down Under sikre sig at du er velforberedt og er klar over sted, dresscode og timerne.

Trin 6 – Når du ankommer til Australien er du velkommen til at tage til Internships Down Under kontoret for at afhente en velkomstpakke. Pakken indeholder information der er godt at vide under dit ophold. Du vil også få mulighed for at møde Internships Down Under holdet, der er klar med råd og vejledning under dit ophold.

Trin 7 – Praktikopholdet starter med en introduktion til værtsvirksomheden, som bliver vejledt af en "introduktions-tjekliste" udgivet af Internships Down Under.

Trin 8 – I tillæg til ugentlige nyhedsbreve, månedlige træningsjournaler, sociale arrangementer og weekend ture, sendes også jævnligt e-mails for at indsamle feedback fra dig. På den måde sikrer vi at dit praktikophold og dit ophold i Australien om helhed lever op til dine forventninger.

Trin 9 – Når du er ved afslutningen af dit praktikophold vil du modtage en "statement of service" eller reference fra din værtsvirksomhed, som beskriver den træning du har modtaget og de kompetencer du har tilegenet dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig med praktik i Australien?

 • Løbende support
 • Velkomstpakke
 • Månedlig rapportering af dine fremskridt
 • Jævnlige sociale begivenheder
 • Ugentligt nyhedsbrev
 • Kontaktnummer til nødsituationer

Yderligere Services (kræver gebyr)

 • Afhentning i lufthavnenen
 • Homestay forsikring
 • Møbleret bolig
 • SIM-kort
 • Weekend ture til Surf Camps
Kontakt