Praktikprogram i Australien

praktikplads i australien

FAQ om praktik i Australien

Hvis du ikke finder svarene på dine spørgsmål herunder, kan du altid kontakte en vejleder hos KILROY. Vi har gratis vejledning om praktik i Australien. Alle spørgsmål er velkomne.

Hvor gammel skal man være for at komme i praktik i Australien?

Ansøgere skal være mindst 18 år. 

Hvilken type praktik findes der?

Vi kan hjælpe dig med praktikplads i Australien inden for stort set alle områder fx business, marketing, pædagog, logistik, miljø eller indenfor HR eller PR. Næsten alt kan lade sig gøre.

Hvad kræves der for at komme i praktik i Australien?

For at komme i praktik i Australien kræves der gode engelskkundskaber. Det er en fordel hvis du er indskrevet på en uddannelsesinstitution i Danmark, men det kan også lade sig gøre at komme i praktik i Australien med opstart senest 12 måneder efter din afsluttede uddannelse. I nogle tilfælde kan det lade sig gøre at komme i praktik mens du holder sabbatår. Derudover skal din ønskede praktik have relation til din nuværende eller tidligere uddannelse eller erhvervserfaring. Du kan altså ikke ansøge om praktik indenfor filmbranchen, hvis du aldrig nogensinde har læst eller arbejdet inden for området.  

Hvilke sprogkrav er der om praktik i Australien?

Der kræves sprogkompetencer på engelsk over middel, eftersom du vil arbejde i et miljø, hvor der bliver kommunikeret på engelsk.

Hvornår skal jeg ansøge?

Jo før, jo bedre. Vi foretrækker at du indsender dit CV og ansøgning sammen med det første depositum senest 8 uger før du ønsker at starte på praktikopholdet.

Får jeg løn under min praktik i Australien?

Nej. Vores praktikophold er frivillige og ubetalte. Du skal være i stand til at forsørge dig selv under dit ophold.

Kan jeg modtage SU mens jeg er i praktik i Australien?

Ja. Hvis dit praktikophold i Australien er en del af din danske uddannelse kan du godt modtage SU i Australien, såfremt du ikke modtager løn under dit praktikophold.

Hvad koster praktik i Australien?

Når du ansøger gennem os, er du sikret at få en praktikplads, hvor din rolle som praktikant er værdsat og du er garanteret en lærerig og udbytterig oplevelse. Du kan være sikker på at du ikke ender med at lave kaffe og tørre borde af. For 1,500 AUD får du en praktikplads som du selv aftaler indholdet af med dit praktiksted, support og støtte under hele praktikforløbet både til små og store udfordringer, velkomstpakke med nyttige oplysninger. Du vil også blive tilbudt at deltage i sociale arrangementer og et netværk med andre praktikanter som giver dig mulighed for at mødes og dele oplevelser og erfaringer med andre der er i praktik.

Vejledningen hos os er gratis, og du betaler altså først, når du bestemmer dig for at ansøge om en praktikplads i Australien. Du er altid velkommen til at kontakte os og gratis høre om dine muligheder for komme i praktik i Australien. Prisen nævnt er vejledende.

Kan jeg søge legater under min praktik?

Der findes nogle legater for praktikanter i udlandet og måske også i Australien. Vi anbefaler at du søger online og læser mere om legatsøgning her.

Er der bestemte startperioder?

Nej. Vi har nye praktikanter der starter op næsten hver mandag året rundt.

Hvad er minimum/maximum længden på et praktikophold?

Minimum længde er 12 uger, maximum er 26 uger. I nogle tilfælde kan kortere ophold arrangeres.

Hvor kommer jeg til at bo?

Vi kan arrangere homestay eller møbleret bolig i nem afstand til din praktikplads som samtidigt imødekommer dit budget. Du er også velkommen til selv at finde en bolig i Australien. Det er aldrig et problem at finde bolig i Australien, så dette er din mindste bekymring.

Hvilket visum kræves der til praktikophold i Australien?

Når du tager på praktikophold i Australien kan du bruge Working Holiday Maker visa. Dette visum er mere kendt for at blive brugt af ferierejsende, der ønsker at forlænge deres ophold med arbejde, men det er også brugbart, når du tager på praktikophold i Australien. Du skal være fyldt 18 år, men endnu ikke være fyldt 31 år for at søge dette visum (man må dog gerne fylde 31 år mens man er i Australien).

Vil jeg have mulighed or at møde andre praktikanter i Australien?

Ja! Der arrangeres flere sociale arrangementer og weekendudflugter for alle praktikanterne, som giver dig mulighed for at møde andre praktikanter fra hele verden.

Har du et spørgsmål?
Kontakt os

 

Kontakt