Hvordan kan KILROY hjælpe?

sportslegat i USA
Bemærk venligst, at vi i øjeblikket desværre ikke kan tilbyde sportslegater til college i USA. Hold øje med vores hjemmeside vedrørende nyt på dette område.

Hos KILROY har vi specialiserede studievejledere der håndterer og hjælper dig med hele processen i ansøgningen om et sportslegat. KILROYs studievejledning er gratis.

KILROY er i Danmark repræsentant for en række forskellige universiteter og skoler rundt om i verden, og USA er det land, hvor du kan kombinere din sport med dine studier. Konkurrencen om sportslegaterne er løbende blevet skærpet og der findes efterhånden mange gode sportsudøvere rundt omkring i verden, hvilket gør at stipendierne er få og attraktive. Netop derfor er det er en stor fordel at benytte KILROY, vi har flere års erfaring i branchen, og vi har også personlige erfaringer fra at dyrke sport og studere i USA.

At finde en uddannelsesinstitution og en uddannelse kan i sig selv være vanskeligt. KILROY har mange års erfaring med de amerikanske ansøgningsprocesser og har i de senere år etableret et bredt netværk af kontakter til skoler og trænere, der har stor tillid til os. Vi kan hjælpe, uanset faglig fokus, med de fleste sportsgrene, og vores mål er at finde en individuel løsning, der passer dig og din situation. De tre aspekter vi forholder os til, når vi hjælper dig med at finde en egnet skole, er; dit akademiske niveau, dit sportslige niveau og de økonomiske muligheder. At studere i USA kan være dyrt, men med det rette stipendium kan dine omkostninger reduceres betydeligt.

KILROY hjælper dig gennem hele processen med; ansøgning, tests, stipendier, oversættelser, SU, forsikring, visum, rejsen, opholdet osv. For atleter, er det særligt vigtigt at finde den rette kombination af uddannelse og sport og vi hjælpe og støtter dig gennem hele processen.

Hvad hjælper vi med?

  • Ansøgning og optagelse på skole / uddannelse - du sikres det rette akademisk valg.
  • Øgede chancerne for gode stipendier - så du kan nedskrive de samlede omkostninger.
  • Personlig rådgivning og tips baseret på mange års erfaring - du undgår mange problemer og fejl under hele processen.
  • En garanteret plads på et collegeteam.
Vil du vide mere om sportslegater i USA?
Kontakt en sportsvejleder

 

 

Kontakt